Fant 6559 publikasjoner.
A low-marker density implementation of genomic selection in aquaculture using within-family genomic breeding values
Genetics Selection Evolution, 2013 Vitenskapelig artikkel
Knockdown of the germ cell factor Dead end induces multiple transcriptional changes in Atlantic cod (Gadus morhua) hatchlings
Animal Reproduction Science, 2014 Vitenskapelig artikkel
Genetic improvement of tilapias in China: Genetic parameters and selection responses in growth, survival and external color traits of red tilapia (Oreochromis spp.) after four generations of multi-trait selection
Aquaculture, 2013 Vitenskapelig artikkel
Emballering av fisk
Norsk Fiskeoppdrett, 2013 Fagartikkel
Rask høstvekst øker problemet med bløt filet og gaping
Slakting av laks - status og utfordringer
Høytrykksprosessering for økt kvalitet av sjømat?
Trygg sushi av laks
Feste av pinnebein i torsk og laks: Bindevevets rolle og prosesser involvert i nedbrytning av dette
Niche Firms and Partnerships in International Food Supply Chains
Journal of Food Products Marketing, 2014 Vitenskapelig artikkel
Overflatepasteurisering
Tørrfiskkvalitet. Tidlig eller sen åpning av nakken
2013 Nofimas rapportserie
A database of chromatographic properties and mass spectra of fatty acid methyl esters from omega-3 products
Journal of Chromatography A, 2013 Vitenskapelig artikkel
Laksens helse, velferd og robusthet påvirkes av fettsyresammensetning i fôr
Løselig fosfor i fôr - egnet som mål på tilgjengelig fosfor i laks?
Mat og måltider for aktive eldre. En studie av aktive eldres preferanser, prioriteringer og praksiser
Evoked potentials in the Atlantic cod following putatively innocuous and putatively noxious electrical stimulation: A minimally invasive approach
Fish Physiology & Biochemistry, 2014 Vitenskapelig artikkel
PLS-Based Multivariate Metamodeling of Dynamic Systems
2013 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
A review of the Norwegian 'National Action Plan Against Salmon LIce on Salmonids': The effect on wild salmonids
Aquaculture, 2005 Vitenskapelig artikkel
Towards models for the prediction of beef meat quality during cooking
Meat Science, 2014 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6559 publikasjoner. Vise side 222 av 328: