Anette Hustad Forsker +47 918 70 054 +47 77 62 90 56 anette.hustad@nofima.no Tromsø Sjømatindustri Se publikasjoner i Cristin Mine prosjekter Helt Konge Kvalitet på små kongekrabber etter oppfôring 2022 - 2025 Dyrevelferd i fiskeri 2022 - 2024 Kongemat Oppfôring av små kongekrabber med rognkjeks 2022 - 2023 EthiCatch Fiskevelferd, etikk, kvalitet og økt verdi i kystfiskeriene 2020 - 2022 Sameksistens Sameksistens av marine næringer i kystsonen 2019 - 2021 SnowMap Kunnskap for næringsutvikling av snøkrabbe 2017 - 2020 Sjømatkvalitet Kvalitet i verdikjeden til makrell og laks 2015 - 2019 Mine publikasjoner Anette Hustad har 23 publikasjoner ved Nofima: Improving size selection in the Norwegian red king crab (Paralithodes camtschaticus) fishery through modification to pot design and soak time. Fisheries Research, 2023 Vitenskapelig artikkel Bedøvelse ved ultra-lav temperatur – Faglig sluttrapport 2022 Nofimas rapportserie Det kommersielle potensialet til oppdrettstorsk – Innledende undersøkelser om kvalitet, markedsoppfattelse og økonomi 2022 Nofimas rapportserie Utvikling av fiske ved oppdrettsanlegg – Sluttrapport FHF 2021 Rapport Teiner som fisker selektivt for stor kongekrabbe – minske fangst av undermåls krabbe ved utsortering på fiskedypet 2021 Rapport Beiteadferd hos torsk relatert til ei nyutviklet torsketeine 2021 Nofimas rapportserie Inclusion of photoautotrophic cultivated diatom biomass in salmon feed can deter lice PLOS ONE, 2021 Vitenskapelig artikkel Comparative quality evaluation of processed clusters obtained from red king crab (Paralithodes camtschaticus) typical of spring and autumn harvests in the Barents Sea Food Control, 2021 Vitenskapelig artikkel Evaluering av ulike agn til snøkrabbefiske i Barentshavet Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2021 Vitenskapelig artikkel Fiske og råstoffhåndtering for god kvalitet – Nofimas forskningsaktivitet under Fiskeridirektoratets tilskudd til fiskeriforskning, for 2019 2020 Nofimas rapportserie Uttesting av Innomar torsketeine i lab og under kommersielle forhold 2020 Nofimas rapportserie Mikroalger i fôr, ny løsning for å redusere lusepåslag på laks – Faglig sluttrapport 2020 Nofimas rapportserie Ekstra tilskudd med astaxanthin i fôret til regnbueørret før sluttmodningen – Kvalitet på rogn og muskel 2020 Nofimas rapportserie Effect of freezing methods, frozen storage time, and thawing methods on the quality of mildly cooked snow crab (Chionoecetes opilio) clusters Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2020 Vitenskapelig artikkel Sammenlikning av to modeller av kommersielle kongekrabbeteiner med tanke på fangsteffektivitet og seleksjon 2019 Nofimas rapportserie Tidlig innfarging av regnbueørret – kvalitet på rogn og muskel 2019 Nofimas rapportserie Levende levert hyse som er kontrollert slaktet gir store fortrinn under prosessering og kjølelagring 2019 Nofimas rapportserie Bedøvelse og bløgging av fisk om bord i fartøy – Faglig sluttrapport 2018 Nofimas rapportserie Uttesting av agn til snøkrabbe (Chinoecetes opilio) 2018 Nofimas rapportserie Forbedring av kongekrabbeteine for et mer selektivt og bærekraftig krabbefiske. Faglig sluttrapport 2018 Nofimas rapportserie Kjølelagring av laks og regnbueørret – kvalitet og holdbarhet 2018 Nofimas rapportserie Fangst og levendelagring av snøkrabbe (Chionoecetes opilio) Betydningen av ståtid og lagringstid på rømming, kvalitet og dyrevelferd 2017 Nofimas rapportserie First observations of temperature tolerances of adult male snow crab (Chionoecetes opilio) from the Barents Sea population and the effects on the fisheries strategy Marine Biology Research, 2017 Vitenskapelig artikkel