13. jun 2024
07. des 2023
14. sep 2023
25. des 2022
15. sep 2022
07. jul 2022
NorwegianFoods
2025 - 2028
Siderspråk
2023 - 2027
GutFeedingNow
2021 - 2025
Siderkultur
2020 - 2023
SusHealth
2021 - 2024
FruktKlima
2020 - 2024
21. okt. 2025
Digitalt kurs
Vi har lang erfaring i å hjelpe våre små og store kunder med å få testet ut nye prosesser og produkter i liten skala, og å komme frem til skånsomme prosesser som bevarer mest mulig av de positive innholdsstoffene som finnes i frukt, bær og grønnsaker.
I Måltidets hus finner du både fiskehall, forsøkshall, pakkehall, autoklavrom og flere ulike laboratorier.
Nofima huser, sammen med NMBU, Norges største forskningsfabrikk for mat. Food Pilot Plant Norway, kalt Matpiloten på norsk, tilbyr førsteklasses fasiliteter for forskning, utdanning og produktutvikling av mat og restråstoff.
Produserer du økologiske varer - og har noen utfordringer og trenger veiledning eller bistand? Da kan ØkoMat og Nofima hjelpe deg.
Kompetansenettverk
Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.