Gå til hovedinnhold
Forskning
Tjenester
Resultater
Om oss
English
⬤
– Dette er framtiden for matforskningen, en robot som også kan måle innholdsstoffer
⬤
Digitale løsninger for små og mellomstore gårder
⬤
Gravid og klar for utenlandstur? Dette kan du trygt spise i utlandet
⬤
Optimistisk realist gleder seg til å ta over Nofima
⬤
Genforskere styrker internasjonalt topplag
⬤
Helhetstankegang i ett og alt
⬤
Nofima skal drive forsøksfiske etter snøkrabbe på Svalbard
⬤
Mer matemballasje basert på cellulosefiber
⬤
CtrlAQUA SFI med siste årsrapport
⬤
Millionstøtte til forskning på lakseparasitt
⬤
Toppkvalitet, Lokalt og Økologisk
⬤
EU-prosjekt presentert for kronprinsen
⬤
Til finalen i Det Norske Måltid med Aroma-smak
⬤
Etablerer nasjonalt nettverk for nye oppdrettsarter
⬤
Bente Torstensen blir Nofimas nye administrerende direktør
⬤
Teknologi for automatisk sortering av tørrfisk
⬤
Investerer 90 millioner i RAS-forskning
⬤
Erik-Jan Lock ny forskningssjef i Nofima
⬤
En stille, kulinarisk revolusjon!
⬤
Vil lage mat med rester og lavtrofiske råvarer
⬤
Gunnhild Solberg Aarstad blir ny forskningssjef i Nofima
⬤
Fant opp forskningsverktøy med stor næringsnytte
⬤
Mulighetskart: Bruker designdrevet innovasjon til å omforme forskning til innovasjon
⬤
Kunnskap om tang og tare som suksessfaktor
Forrige
1
2
3
4
5
…
8
9
Neste
Secret Link