Gå til hovedinnhold
Forskning
Tjenester
Resultater
Om oss
English
⬤
Fisker, formidler og «forskningsassistent»
⬤
Nofima-forskere blant verdens mest innflytelsesrike
⬤
Med hjerte for kylling og mennesker
⬤
Lokalmatprodusenter lærer å lage manchego-inspirert geitost og yoghurt av geitemelk
⬤
Hva kreves for vellykket smoltproduksjon i fremtiden?
⬤
Ny rapport vurderer alternative modeller for kongekrabbefisket
⬤
Nofimas torskerogn er sertifisert
⬤
Lærer hverandre om smak og lukt
⬤
Denne grønnsaken bør du kjøpe akkurat nå
⬤
Forskning og næring møtes på «Fremtidens smoltproduksjon»
⬤
Fiskerester til besvær? – Fra søppelproblem til verdifulle ingredienser
⬤
Diskuterte klimatilpasning for havbruk
⬤
Fryktede «krigsskip» kan gi kosmetiske produkter av høy verdi
⬤
Lar oppdrettstorsk «rømme» for å studere overlevelse og adferd
⬤
DigiFoods årsrapport 2023
⬤
Nå skal også torskens sæd bli til nye godsaker
⬤
Nofima-forskere kan nå lage spesialtilpasset emballasje
⬤
Reduserer matsvinn med ny teknologi
⬤
Hvert minutt kaster vi 200 brød i Norge, nå starter forskningen som skal halvere antallet
⬤
Millionsatsing for å sikre økt gjenvinning, bedre gjenbruk og mindre bruk av plast
⬤
Linn Anne Brunborg blir ny divisjonsdirektør i Nofima
⬤
Samarbeid skal gi mer kunnskap til havbruksnæringen
⬤
Forskere vil få frem unge forbilder
⬤
Laksens egen kokk leter stadig etter nye ingredienser
Forrige
1
2
3
4
…
8
9
Neste
Secret Link