Nusrat Sharmin PhD Forsker . +47 459 11 729 +47 51 84 46 24 E-post Ås Trygg og holdbar mat Se publikasjoner i Cristin Epostadresser til ansatte følger malen fornavn.etternavn@nofima.no Mellomnavn kan skrives både med bindestrek og punktum. Kontakt sentralbord tel:+47 776 29000 eller post@nofima.no om du har spørsmål. Mine prosjekter EcoeFISHent Bedre bruk av komponenter i restråstoff fra fiskeproduksjon 2021 - 2026 ReFiberPack Resirkulertbar matemballasje basert på resirkulert cellulose og avtagbare barrier 2023 - 2026 InnoFoodAfrica Klimavennlige og næringsrike korn, belgfrukter og rotvekster i afrikanske land 2020 - 2024 iFOODnet Opplærings- og forskningsnettverk mellom Norge og Japan 2021 - 2024 RECY-FOOD-PACK Mer resirkulert plast i matemballasje 2021 - 2023 bioACTive Bioaktive urter til fôr og emballasje 2021 - 2023 GelPack Ressursutnyttelse av fiskeskjell 2.0 – Implementering av gelatin for miljøvennlig emballering 2022 - 2023 PackTech Neste generasjons bærekraftige emballasjeløsninger 2019 - 2021 Mine publikasjoner Nusrat Sharmin har 12 publikasjoner ved Nofima: Combined Effect of Citric Acid and Polyphenol-Rich Grape Seed Extract towards Bioactive Smart Food Packaging Systems Polymers, 2023 Vitenskapelig artikkel Faba bean lignocellulosic sidestream as a filler for the development of biodegradable packaging Polymer testing, 2023 Vitenskapelig artikkel An investigation on plant cell walls during biomass pyrolysis: A histochemical perspective on engineering applications Applied Energy, 2023 Vitenskapelig artikkel Mechanical, barrier, antioxidant and antimicrobial properties of alginate films: Effect of seaweed powder and plasma-activated water Molecules, 2022 Vitenskapelig artikkel L-DOPA coating improved phosphate glass fibre strength and fibre/matrix interface Journal of The Mechanical Behavior of Biomedical Materials, 2022 Vitenskapelig artikkel Topic 1: 8. Circular Economy – Connecting Economic, Environmental and Social gainsTopic 2: 1. Resources and Feedstock 2022 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel Effect of Citric Acid Cross Linking on the Mechanical, Rheological and Barrier Properties of Chitosan Molecules, 2022 Vitenskapelig artikkel Application of supercritical fluid in the synthesis of graphene materials: a review Journal of nanoparticle research, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review Synthesis of Sodium Alginate–Silver Nanocomposites Using Plasma Activated Water and Cold Atmospheric Plasma Treatment Nanomaterials, 2021 Vitenskapelig artikkel Effect of citric acid and plasma activated water on the functional properties of sodium alginate for potential food packaging applications Food Packaging and Shelf Life, 2021 Vitenskapelig artikkel Processing and characterization of phosphate glass fiber/polylactic acid commingled yarn composites for commercial production Journal of Biomedical Materials Research. Part B - Applied biomaterials, 2021 Vitenskapelig artikkel Current status of biobased and biodegradable food packaging materials: Impact on food quality and effect of innovative processing technologies Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review