Nusrat Sharmin PhD Forsker . +47 459 11 729 +47 51 84 46 24 nusrat.sharmin@nofima.no Ås Trygg og holdbar mat Se publikasjoner i Cristin Mine prosjekter EcoeFISHent Bedre bruk av komponenter i restråstoff fra fiskeproduksjon 2021 - 2026 InnoFoodAfrica Klimavennlige og næringsrike korn, belgfrukter og rotvekster i afrikanske land 2020 - 2024 iFOODnet Opplærings- og forskningsnettverk mellom Norge og Japan 2021 - 2024 RECY-FOOD-PACK Mer resirkulert plast i matemballasje 2021 - 2023 bioACTive Bioaktive urter til fôr og emballasje 2021 - 2023 PackTech Neste generasjons bærekraftige emballasjeløsninger 2019 - 2021 Mine publikasjoner Nusrat Sharmin har 5 publikasjoner ved Nofima: Application of supercritical fluid in the synthesis of graphene materials: a review Journal of nanoparticle research, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review Synthesis of Sodium Alginate–Silver Nanocomposites Using Plasma Activated Water and Cold Atmospheric Plasma Treatment Nanomaterials, 2021 Vitenskapelig artikkel Effect of citric acid and plasma activated water on the functional properties of sodium alginate for potential food packaging applications Food Packaging and Shelf Life, 2021 Vitenskapelig artikkel Processing and characterization of phosphate glass fiber/polylactic acid commingled yarn composites for commercial production Journal of Biomedical Materials Research. Part B - Applied biomaterials, 2021 Vitenskapelig artikkel Current status of biobased and biodegradable food packaging materials: Impact on food quality and effect of innovative processing technologies Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review