Elin Katinka Riiser Dankel Senioringeniør +47 958 92 480 +47 64 97 03 30 E-post Ås Råvare og prosess Se publikasjoner i Cristin Epostadresser til ansatte følger malen fornavn.etternavn@nofima.no Mellomnavn kan skrives både med bindestrek og punktum. Kontakt sentralbord tel:+47 776 29000 eller post@nofima.no om du har spørsmål. Mine prosjekter DigiFoods Smarte optiske sensorer for måling og digitalisering av matkvalitet 2020 - 2028 Precision Presisjonsteknologi: Bioteknologi, smarte sensorer og avansert dataanalyse 2021 - 2025 Spectec Bedre prosesser og kvalitetsmålinger med spektroskopi 2017 - 2022 HandyNIRklippfisk Håndholdt vannmåler for klippfisk og saltfisk 2022 - 2022 SmartBio Smarte sensorer og systemer for fremtidens bioraffinerier 2018 - 2021 FoodSMaCK Spektroskopi, datamodellering og forbrukerkunnskap 2017 - 2020 iProcess Utvikling av skanner- og sensorteknologi for kvalitetsmålinger 2016 - 2019 Mine publikasjoner Elin Katinka Riiser Dankel har 15 publikasjoner ved Nofima: FTIR-based prediction of collagen content in hydrolyzed protein samples Spectrochimica Acta Part A - Molecular and Biomolecular Spectroscopy, 2023 Vitenskapelig artikkel Fourier-transform infrared spectroscopy for characterization of liquid protein solutions: A comparison of two sampling techniques Vibrational Spectroscopy, 2023 Vitenskapelig artikkel In-Line Near-Infrared Spectroscopy Gives Rapid and Precise Assessment of Product Quality and Reveals Unknown Sources of Variation—A Case Study from Commercial Cheese Production Foods, 2023 Vitenskapelig artikkel Raman and near Infrared Spectroscopy for Quantification of Fatty Acids in Muscle Tissue—A Salmon Case Study Foods, 2022 Vitenskapelig artikkel The effect of adding eggshell membrane to emulsified meat models in terms of structure, water-holding, and texture Applied Food Research, 2022 Vitenskapelig artikkel Post-enzymatic hydrolysis heat treatment as an essential unit operation for collagen solubilization from poultry by-products. Food Chemistry, 2022 Vitenskapelig artikkel Diagnosing indirect relationships in multivariate calibration models Journal of Chemometrics, 2021 Vitenskapelig artikkel Immobilized protease on magnetic particles for enzymatic protein hydrolysis of poultry by-products Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2021 Vitenskapelig artikkel Exploring Effects of Protease Choice and Protease Combinations in Enzymatic Protein Hydrolysis of Poultry By-Products Molecules, 2021 Vitenskapelig artikkel The heritable landscape of Near Infrared and Raman spectroscopic measurements to improve lipid content in Atlantic salmon fillets Genetics Selection Evolution, 2021 Vitenskapelig artikkel Cage of covariance in calibration modeling: Regressing multiple and strongly correlated response variables onto a low rank subspace of explanatory variables Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, 2021 Vitenskapelig artikkel Smaksnøytrale proteiner fra makrell (SMELL) – Faglig sluttrapport 2021 Nofimas rapportserie Smaksnøytrale protein fra makrell (SMELL). Delrapport for AP2, AP3 og AP4 2021 Nofimas rapportserie Raman, near-infrared and fluorescence spectroscopy for determination of collagen content in ground meat and poultry by-products. Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2021 Vitenskapelig artikkel Smaksnøytrale protein fra makrell (SMELL). Delrapport for AP 1 2020 Nofimas rapportserie