17. jun 2025
15. mai 2025
07. apr 2025
15. jan 2025
05. des 2024
30. okt 2024
NorwegianFoods
2025 - 2028
FermGrønt
2025 - 2025
GutFeedingNow
2021 - 2025
SusHealth
2021 - 2024
NORSKVegetar
2020 - 2023
HoldbarSjekken
2020 - 2022
21. okt. 2025
Digitalt kurs
Vi har lang erfaring i å hjelpe våre små og store kunder med å få testet ut nye prosesser og produkter i liten skala, og å komme frem til skånsomme prosesser som bevarer mest mulig av de positive innholdsstoffene som finnes i frukt, bær og grønnsaker.
I Måltidets hus finner du både fiskehall, forsøkshall, pakkehall, autoklavrom og flere ulike laboratorier.
Nofima huser, sammen med NMBU, Norges største forskningsfabrikk for mat. Food Pilot Plant Norway, kalt Matpiloten på norsk, tilbyr førsteklasses fasiliteter for forskning, utdanning og produktutvikling av mat og restråstoff.
Produserer du økologiske varer - og har noen utfordringer og trenger veiledning eller bistand? Da kan ØkoMat og Nofima hjelpe deg.
Kompetansenettverk
Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.