Fant 6570 publikasjoner.
Morphology, Transcriptomics and In Vitro Model of Skin from Polar Cod (Boreogadus Saida) and Atlantic Cod (Gadus Morhua)
Fishes, 2020 Vitenskapelig artikkel
Shared waters—shared problems: The role of self-governance in managing common pool resources
Aquaculture Economics & Management, 2020 Vitenskapelig artikkel
Quantitative genetics of growth rate and filet quality traits in Atlantic salmon inferred from a longitudinal Bayesian model for the left-censored Gaussian trait growth rate
Frontiers in Genetics, 2020 Vitenskapelig artikkel
Fourier transform infrared spectral data as a tool to predict energy balance, energy- and dry matter intake in lactating dairy cows
Journal of Dairy Research, 2020 Vitenskapelig artikkel
Nytt S-CCS konsept for oppdrett av laks - Postsmoltproduksjon i FishGLOBE
2020 Nofimas rapportserie
Competition in a fish auction: The case of Atlantic cod in Northern Norway
Fisheries Research, 2021 Vitenskapelig artikkel
Tilgang på arbeidskraft til fiskeindustrien med og uten EØS-avtalen
2020 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Microbial diversity and ecology of biofilms in food industry environments associated with Listeria monocytogenes persistence
Current Opinion in Food Science, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Sensitivity to Dietary Wheat Gluten in Atlantic Salmon Indicated by Gene Expression Changes in Liver and Intestine
Genes, 2020 Vitenskapelig artikkel
Genomic selection for white spot syndrome virus resistance in whiteleg shrimp boosts survival under an experimental challenge test
Scientific Reports, 2020 Vitenskapelig artikkel
DNA damage and health effects in juvenile haddock (Melanogrammus aeglefinus) exposed to PAHs associated with oil-polluted sediment or produced water
PLOS ONE, 2020 Vitenskapelig artikkel
The hemoglobin Gly16β1Asp polymorphism in turbot (Scophthalmus maximus) is differentially distributed across European populations
Fish Physiology & Biochemistry, 2020 Vitenskapelig artikkel
iPROCESS innovation - Innovative and Flexible Food Processing Technology in Norway - 2020:00981 A
2020 Rapport
Sustainability of a first-mover strategy in the emerging Norwegian snow crab industry
Ocean and Coastal Management, 2021 Vitenskapelig artikkel
Validering av nytt HPLC-system for analyse av biogene aminer (BIOLAB-metode A55)
Saltreduksjon i spord og loins stykker av klippfisk sei ved koking
Physical feed properties affect gastrointestinal passage rate in Atlantic salmon, Salmo salar
Aquaculture Nutrition, 2020 Vitenskapelig artikkel
Institutional and financial entry barriers in a fishery
Marine Policy, 2021 Vitenskapelig artikkel
The role of identity and gender in seafood cooking skills
British Food Journal, 2020 Vitenskapelig artikkel
Evaluation of marine spatial planning requires fit for purpose monitoring strategies
Journal of Environmental Management, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6570 publikasjoner. Vise side 63 av 329: