Fant 6570 publikasjoner.
Raman, near-infrared and fluorescence spectroscopy for determination of collagen content in ground meat and poultry by-products.
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2021 Vitenskapelig artikkel
Comparability of Raman Spectroscopic Configurations: A Large Scale Cross-Laboratory Study
Analytical Chemistry, 2020 Vitenskapelig artikkel
Processed Eggshell Membrane Powder Is a Promising Biomaterial for Use in Tissue Engineering
International Journal of Molecular Sciences, 2020 Vitenskapelig artikkel
Prediction of water holding capacity and pH in porcine longissimus lumborum using Raman spectroscopy
Meat Science, 2021 Vitenskapelig artikkel
Farmed salmon rest raw materials as a source of peptones for industrial fermentation media
Process Biochemistry, 2020 Vitenskapelig artikkel
Individual differences underlying food intake and liking in semisolid foods
Food Quality and Preference, 2021 Vitenskapelig artikkel
Nordmenn kan deles inn i fem forbrukergrupper. Er du «gourmeten» eller «tilbudsjegeren»?
Aftenposten Viten, 2021 Fagartikkel
Digestive tract morphology and enzyme activities of juvenile diploid and triploid Atlantic salmon (Salmo salar) fed fishmealbased diets with or without fish protein hydrolysates
PLOS ONE, 2021 Vitenskapelig artikkel
Nanocomposites for Food Packaging Applications: An Overview
Nanomaterials, 2021 Vitenskapelig artikkel
Emulsion and Surface-Active Properties of Fish Solubles Based on Direct Extraction and after Hydrolysis of Atlantic Cod and Atlantic Salmon Backbones
Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel
Children as food designers: The potential of co-creation to make the healthy choice the preferred one
International Journal of Food Design, 2020 Vitenskapelig artikkel
Lakseoppdrett i nord – regulering av samfunnsmessige og miljømessige konsekvenser
2020 Nofimas rapportserie
A comprehensive review on carotenoids in foods and feeds: status quo, applications, patents, and research needs
Critical reviews in food science and nutrition, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
The Influence Of Concentrations Of Carbon Dioxide And Residual Oxygen On The Growth Of Meat Spoilage Moulds
Journal of Food Science and Nutrition, 2020 Vitenskapelig artikkel
Multiplicity and Polymorphism of Fish Hemoglobins
2020 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Efficient Reduction of Food Related Mould Spores on Surfaces by Hydrogen Peroxide Mist
A Nanopore Based Chromosome-Level Assembly Representing Atlantic Cod from the Celtic Sea
G3: Genes, Genomes, Genetics, 2020 Vitenskapelig artikkel
Piscine orthoreovirus-1 isolates differ in their ability to induce heart and skeletal muscle inflammation in Atlantic salmon (Salmo salar)
Pathogens, 2020 Vitenskapelig artikkel
Desalting of dried salt-cured cod (Gadus morhua L.) without water renewal - 3D imaging of volume change
Food Control, 2021 Vitenskapelig artikkel
‘Sniffer’ methane measurement systems to determine methane concentrations in air emitted by cows
2020 Faglig kapittel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6570 publikasjoner. Vise side 61 av 329: