Fant 6567 publikasjoner.
Thermal behaviour and the prospect spread of an invasive benthic top predator onto the Euro-Arctic shelves
Diversity and Distributions: A journal of biological invasions and biodiversity, 2015 Vitenskapelig artikkel
The role of family communication and parents' feeding practices in children's food preferences
Appetite, 2015 Vitenskapelig artikkel
Tiltak for økt kontroll med listeria i laksenæringen. Sluttrapport + vedlegg
2014 Nofimas rapportserie
Near-Infrared Hyperspectral Imaging of Fusarium-Damaged Oats (Avena sativa L.)
Cereal Chemistry, 2015 Vitenskapelig artikkel
Norsk klippfisk til Brasil. Markedsendringer i et viktig klippfiskmarked
2015 Nofimas rapportserie
Ressursregnskap og analyse av fôrråvarer 2012. Sluttrapport
Pre-rigor filetering av levendefanget torsk - II Holdbarhet og filetkvalitet, levende vill torsk som ble fôret i merd før slakting
2007 Nofimas rapportserie
Pre-rigor filetering av levendefanget torsk - I: Filetkvalitet - vill torsk restituert i merd etter fangst, uten fôring
Status for utviklingen av små og mellomstore bedrifter (SMB) og Innovasjon i Russland
Virkemidler – med mål om å fremme utviklingen av (SMB) og Innovasjon i Russland
Leverkvalitet hos oppdrettstorsk. Statusrapport
2008 Nofimas rapportserie
Tekstur i oppdrettslaks. Kunnskapsstatus og forhold som bidrar til fastere filet
Levende hyse. Overlevelse, utmattelse og restitusjon hos hyse fanget med snurrevad. Restitusjon og forløp av rigor mortis post mortem
Bioaktive stoffer i torskemuskel - som kan forebygge diabetes II. Revidert sluttrapport – mai 2009
Optimalisering av kvaliteten på fryst hvitlaksmasse
Organic seafood – Principles, markets and perspectives
Driftundersøkelsen i fiskeindustrien – Oppsummering av lønnsomheten i norsk fiskeindustri i 2007
Utblødning av torsk i kjølt sjøvann (RSW). Vanntemperatur, utblødningstid og utblødningsgrad
Traceability of mineral water – Specification of the information to be recorded in mineral water distribution chains
Traceability of chicken – Specifications of the information to be recorded at chicken slaughter/processing establish-ments and other links in chicken distribution chains
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 160 av 329: