Gå til hovedinnhold
Forskning
Tjenester
Resultater
Om oss
English
⬤
Nye satsinger på matforskningsfabrikken
⬤
– Få øynene opp for tyttebær
⬤
Forsker på tiltak for helhetlig kystsoneforvaltning
⬤
Smaksprosjekt med smell – for makrell
⬤
Kjemometri i industri 4.0
⬤
Markér Verdens mattrygghetsdag
⬤
Nofima leder nytt stort EU-prosjekt
⬤
Grunnlag for et industrinettverk innen torskeoppdrett
⬤
Mindre plast i matemballasje
⬤
Årsrapport om forskning på lukkede anlegg
⬤
Produktutvikler bake-Norge
⬤
Sterk tro på oppdrettstorsken
⬤
Hva vil bli den neste store matinnovasjonen?
⬤
Helt sprø vinner av innovasjonspris
⬤
Side om side langs kysten
⬤
– Lokalmat er den nye rocken
⬤
Livet som lokalmatgründer
⬤
Lokalmatens primus motor
⬤
Lansering av filmen «Best i test»
⬤
Telemarksklingen skal erobre Norge
⬤
Blant wienerbrød, brioche og scones
⬤
Lokalmatprodusenter vil lære om fermentering
⬤
Heder for unik smak
⬤
Lokale bærprodusenter får hjelp med foredling
Forrige
1
2
…
6
7
8
9
Neste
Secret Link