Fant 6570 publikasjoner.
Divergent gene expression in the gills of juvenile turbot (Psetta maxima) exposed to chronic severe hypercapnia indicates dose-dependent increase in intracellular oxidative stress and hypoxia
Aquatic Toxicology, 2019 Vitenskapelig artikkel
The effect of salinity and photoperiod on thermal tolerance of Atlantic and coho salmon reared from smolt to adult in recirculating aquaculture systems
Comparative Biochemistry and Physiology A, 2019 Vitenskapelig artikkel
Lack of truncated IFITM3 transcripts in cells homozygous for the rs12252-C variant that is associated with severe influenza infection
Journal of Infectious Diseases, 2018 Short communication
Evaluation of the governance structures of the cases. FarFish, Deliverable No. 3.3
2018 Rapport
Minimal Heat Processing Applied in Fish Processing
2018 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
CWD - Statement 2018. Statement from the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
An Integral Theory Approach to the Feedback System in Supervising Doctoral Students in the Nordic Higher Education Context
2019 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Antioxidant/Antibacterial Electrospun Nanocoatings Applied onto PLA Films
Materials, 2018 Vitenskapelig artikkel
Hva betyr fremtidens produksjonsstrategier for ytelse, helse og velferd i sjøfasen (BENCHMARK)
2018 Nofimas rapportserie
Anvendelse, begrensninger, kostnader, og nytteverdi relatert til bruk av blockchainteknologi i næringsmiddelindustrien
2019 Nofimas rapportserie
Summer mortality in molluscs: the genetic basis for resilience and susceptibility
Genetic parameter estimates for intermuscular bone in blunt snout bream (Megalobrama amblycephala) based on a microsatellite-based pedigree
Aquaculture, 2019 Vitenskapelig artikkel
Referansepriser i førstehåndsmarkedet for hvitfisk. Faglig sluttrapport
“Great expectations” – Allocating licenses with special requirements in Norwegian salmon farming
Marine Policy, 2019 Vitenskapelig artikkel
"Når det blåser i fra ØST" - Om bruken av økosystemtjeneste-perspektivet i kystsoneplanleggingen
Validering av nytt HPLC-system for analyse av astaxanthin (BIOLAB A 23)
Fluorescence spectroscopy as a rapid and non-destructive method for monitoring quality and authenticity of fish and meat products: Impact of different preservation conditions
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2019 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Hva er de mest populære grønnsakene i salatbaren?
Gartneryrket, 2018 Fagartikkel
Identifying and analysing the drivers of heterogeneity among ecosystem builder accelerators
R&D Management, 2019 Vitenskapelig artikkel
Whole room disinfection with hydrogen peroxide mist to control Listeria monocytogenes in food industry related environments
International journal of food microbiology, 2019 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6570 publikasjoner. Vise side 89 av 329: