Gå til hovedinnhold

Publisert 2019

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Utgiver : Nofima AS

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 978-82-8296-596-5

Publikasjonstype : Nofimas rapportserie

Bidragsytere : Berge, Gerd Marit; Ytteborg, Elisabeth; Østbye, Tone-Kari K.; Sundh, Henrik; Rud, Ida; Sveen, Lene; Bæverfjord, Grete; Karlsen, Christian Renè; Krasnov, Aleksei; Øgaard, Jonas; Sundell, Kristina; Pedersen, Mona Elisabeth; Halvorsen, Bente; Ruyter, Bente

Serier : Nofima rapportserie 17/2019

År : 2019

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Sammendrag

The aim of this project was to study effects of varying levels of zinc and omega-3 fatty acids on barrier tissues in Atlantic salmon, from parr in freshwater to post-smolt. Both nutrients affected composition of lipids, and also function, of barrier tissues.

Kontaktpersoner: