Fant 6570 publikasjoner.
Portion size selection as related to product and consumer characteristics studied by PLS path modelling
Food Quality and Preference, 2018 Vitenskapelig artikkel
Physiological response of temperature shocks in turbot and sole
Journal of Applied Aquaculture, 2019 Vitenskapelig artikkel
Visualizing indirect correlations when predicting fatty acid composition from near infrared spectroscopy measurements
2019 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Exploring the brine microbiota of a traditional Norwegian fermented fish product (Rakfisk) from six different producers during two consecutive seasonal productions
Foods, 2019 Vitenskapelig artikkel
Experimental study of effectiveness of robotic cleaning for fish-processing plants
Food Control, 2019 Vitenskapelig artikkel
Stoff-flyt av næringsstoff og energi fra fôr i et landbasert settefiskanlegg
2019 Nofimas rapportserie
Editor's column: Thank You, Torger!
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2018 Leder
Individual differences in EPA and DHA content of Atlantic salmon are Associated with gene expression of key metabolic processes
Scientific Reports, 2019 Vitenskapelig artikkel
Is the Norwegian cod industry locked into a value-destructive volume logic?
Marine Policy, 2019 Vitenskapelig artikkel
Improved quality and value of Nordic mackerel products for the global market. The effects of catching method and season, filleting and processing on the storage stability of frozen Atlantic mackerel product
2018 Rapport
Plast - "hot or not?"
Matindustrien, 2018 Fagartikkel
Evidence of subtle genetic structure in the sympatric species Mullus barbatus and Mullus surmuletus (Linnaeus, 1758) in the Mediterranean Sea
Scientific Reports, 2018 Vitenskapelig artikkel
Sodium reduction in processed cheese spreads and the effect on physicochemical properties
International Dairy Journal, 2019 Vitenskapelig artikkel
Melet
Baker og Konditor, 2019 Fagartikkel
Alt henger sammen med alt
Framtidens konsumprodukter fra norsk salt- og klippfisk - H02. Pakketeknologi og holdbarhet
Increased release of carotenoids and delayed in vitro lipid digestion of high pressure homogenized tomato and pepper emulsions
Food Chemistry, 2019 Vitenskapelig artikkel
Preparation of proliferated bovine primary skeletal muscle cells for bottom-up proteomics by LC-MSMS analysis
2018 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Genetic parameters for growth and survival in rohu carp (Labeo rohita)
Aquaculture, 2019 Vitenskapelig artikkel
Elevated nitrate levels affect the energy metabolism of pikeperch (Sander lucioperca) in RAS
Aquaculture, 2018 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6570 publikasjoner. Vise side 88 av 329: