Fant 6583 publikasjoner.
Evaluering av strategier for å optimalisere treningspopulasjoner for genomisk prediksjon i havre (Avena sativa)
Plant Breeding, 2022 Vitenskapelig artikkel
A metapopulation model reveals connectivity-driven hotspots in treatment resistance evolution in a marine parasite
ICES Journal of Marine Science, 2022 Vitenskapelig artikkel
Verdiskaping og ringvirkninger fra fiskeflåten i 2021
2022 Nofimas rapportserie
Effect of Processing and Storage on Seabuckthorn Products
2022 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
ReVAL - Innovative prosesseringsteknologier i enzymatisk hydrolyse for økt verdiskaping av marint og kylling restråstoff
Oxidized Dietary Oil, High in Omega-3 and Omega-6 Polyunsaturated Fatty Acids, Induces Antioxidant Responses in a Human Intestinal HT29 Cell Line
Nutrients, 2022 Vitenskapelig artikkel
Using renowned chefs for VeriTaste™ as a sensory method analysis in food products – A comparison of Atlantic salmon stored in refrigerated seawater and on ice
International Journal of Gastronomy and Food Science, 2023 Vitenskapelig artikkel
Samspillet mellom emballasje og lagringsbetingelser for utvikling av tuppråte i gulrøtter
Gartneryrket, 2022 Fagartikkel
Producing Animal Protein Without the Animal
Magnetic resonance imaging for non-invasive measurement of plastic ingestion in marine wildlife
Marine Pollution Bulletin, 2022 Vitenskapelig artikkel
Evaluation of strategies to optimize training populations for genomic prediction in oat (Avena sativa)
Raman spectroscopy and NIR hyperspectral imaging for in-line estimation of fatty acid features in salmon fillets
Talanta: The International Journal of Pure and Applied Analytical Chemistry, 2022 Vitenskapelig artikkel
Sulphide donors affect the expression of mucin and sulphide detoxification genes in the mucosal organs of Atlantic salmon (Salmo salar)
Frontiers in Physiology, 2022 Vitenskapelig artikkel
EX-spot: Mørke flekker i laksefilet. Årsak til dannelse og tiltak som hemmer utvikling
Conflicting Issues of Sustainable Consumption and Food Safety: Risky Consumer Behaviors in Reducing Food Waste and Plastic Packaging
Foods, 2022 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Evaluation of an ultrafiltration membrane for the removal of fish viruses and bacteria in aquaculture water
Frontiers in Marine Science, 2022 Vitenskapelig artikkel
Hvordan håndteres avrenning fra ferskfisktransport i andre fiskenasjoner, en komparativ studie av Irland, Island og Færøyene
Chemical Profiling and Biological Activity of Extracts from Nine Norwegian Medicinal and Aromatic Plants
Molecules, 2022 Vitenskapelig artikkel
Application of Edible Coating Based on Liquid Acid Whey Protein Concentrate with Indigenous Lactobacillus helveticus for Acid-Curd Cheese Quality Improvement
Foods, 2022 Vitenskapelig artikkel
Utnyttelse av restråstoff fra makrell og sild, ekstraksjon av fosfolipider - Faglig sluttrapport
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6583 publikasjoner. Vise side 35 av 330: