Fant 6583 publikasjoner.
Strukturendringer i kystflåten – hvordan, hvorfor og konsekvenser
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2023 Vitenskapelig artikkel
Valorisation of crustacean and bivalve processing side streams for industrial fast time-to-market products: A review from the European Union regulation perspective
Frontiers in Marine Science, 2023 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
The skin mucosal barrier of lumpfish (Cyclopterus lumpus L.) is weakened by exposure to potential aquaculture production-related stressors
Journal of Fish Biology, 2023 Vitenskapelig artikkel
Effects of weathered polyethylene microplastic ingestion on sexual maturation, fecundity and egg quality in maturing broodstock Atlantic cod Gadus morhua
Environmental Pollution (1987), 2023 Vitenskapelig artikkel
Sustainable bioproduction of animal proteins for human consumption and optimizing the use of protein rich by-products from the food industry
2022 Doktorgradsavhandling
Weakly supervised semantic segmentation for MRI: exploring the advantages and disadvantages of class activation maps for biological image segmentation with soft boundaries
Scientific Reports, 2023 Vitenskapelig artikkel
Aminoacidemia after ingestion of protein hydrolysate produced from poultry carcasses: A comparison against whey protein in a randomized, double-blinded cross-over study in healthy young and old individuals
Journal of Functional Foods, 2023 Vitenskapelig artikkel
Early identification of mushy Halibut syndrome with hyperspectral image analysis
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2023 Vitenskapelig artikkel
Analyse av totale aminosyrer (BIOLAB A42) ved bruk av Waters ACQUITY UPLC/Waters AccQ•Tag Ultra
2023 Nofimas rapportserie
Workshop on the Norwegian Sea Aquaculture Overview
2022 Rapport
Controlled challenge experiment demonstrates substantial additive genetic variation in resistance of Nile tilapia (Oreochromis niloticus) to Streptococcus iniae
Aquaculture, 2016 Vitenskapelig artikkel
Critical evaluation of assessor difference correction approaches in sensory analysis
Food Quality and Preference, 2023 Vitenskapelig artikkel
Skin mucus metabolomics provides insights into the interplay between diet and wound in gilthead seabream (Sparus aurata)
Fish and Shellfish Immunology, 2023 Vitenskapelig artikkel
Nye metoder for bedre holdbarhet og mer miljøvennlig transport av lakseprodukter, faglig sluttrapport
Identifying consumer openness to new ingredients: A conjoint study on consumer segments in the UK
Frontiers in Aquaculture, 2023 Vitenskapelig artikkel
A trans disciplinary and multi actor approach to develop high impact food safety messages to consumers: Time for a revision of the WHO - Five keys to safer food?
Trends in Food Science & Technology, 2023 Vitenskapelig artikkel
Incumbents’ Capabilities for Sustainability-Oriented Innovation in the Norwegian Food Sector—an Integrated Framework
Circular Economy and Sustainability, 2022 Vitenskapelig artikkel
Ringvirknings- og verdiskapingsanalyser i norsk sjømatnæring 2020–2022 Faglig sluttrapport
Krav til falltall i norsk mathvete : En gjennomgang av det faglige grunnlaget for å vurdere riktig minimumskrav til falltall i norsk mathvete
Towards a cellular food future: Final recommendations from the Protein 2.0 project to Norwegian policy makers and food system actors
2023 Rapport
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6583 publikasjoner. Vise side 33 av 330: