Fant 6583 publikasjoner.
Døde bakterier i fisketarmen kan stamme fra fôret
Forskning.no, 2022 Fagartikkel
Mye å spare med målrettet UV-lys
Norsk Fiskeoppdrett, 2022 Fagartikkel
Culture of Seriola dumerili in a marine ecosystem: Insights from genetic and morphometric fish traits and implications of escape events
Estuarine, Coastal and Shelf Science, 2022 Vitenskapelig artikkel
Can children use the A-not a test?
Journal of sensory studies, 2022 Vitenskapelig artikkel
Kapasitetsutvikling og konkurranseforhold – Utvalgte grupper i kystflåten
2022 Nofimas rapportserie
The Environmental Impact of Partial Substitution of Fish-Based Feed with Algae- and Insect-Based Feed in Salmon Farming
Sustainability, 2022 Vitenskapelig artikkel
Neural Networks-Based On-Site Dermatologic Diagnosis through Hyperspectral Epidermal Images
Sensors, 2022 Vitenskapelig artikkel
Exploring the role of social media literacy in adolescents' experiences with personalization: A Norwegian qualitative study
Journal of Adolescent & Adult Literacy, 2022 Vitenskapelig artikkel
The Effect of Buffer Towing on Quality Aspects of Frozen and Thawed Atlantic Cod (Gadus Morhua)
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2022 Vitenskapelig artikkel
Steroidogenic and innate immune responses in Atlantic salmon are influenced by dietary total lipid, long chain polyunsaturated fatty acids and dissolved oxygen
Aquaculture, 2022 Vitenskapelig artikkel
Genetiske markørar for motstandskraft hos laks mot Gyrodactylus salaris
Naturen, 2022 Vitenskapelig artikkel
Genetisk variasjon i motstandskraft hos laks mot Gyrodactylus salaris
Sterilkontroll av helkonserver
Effects of capture-related stress and pre-freezing holding in refrigerated sea water (RSW) on the muscle quality and storage stability of Atlantic mackerel (Scomber scombrus) during subsequent frozen storage
Food Chemistry, 2022 Vitenskapelig artikkel
Opportunities and barriers for food intake in older age – a Norwegian perspective
Food & Nutrition Research (FNR), 2022 Vitenskapelig artikkel
IDDSI-ulik praksis og tilnærming
Kjøkkenskriveren, 2022 Fagartikkel
Deciphering the virulence potential of Listeria monocytogenes in the Norwegian meat and salmon processing industry by combining whole genome sequencing and in vitro data
International journal of food microbiology, 2022 Vitenskapelig artikkel
Økonomiske og miljømessige effekter av superkjøling av laks
Optimalisering av prosessbetingelser for ekstraksjon av fosfolipider fra silderogn
Forbrukeroppfatninger om fersk og tint laks
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6583 publikasjoner. Vise side 36 av 330: