Fant 6557 publikasjoner.
Spectroscopic Techniques for Monitoring Thermal Treatments in Fish and Other Seafood: A Review of Recent Developments and Applications
Foods, 2020 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
A salty start: Brackish water start-up as a microbial management strategy for nitrifying bioreactors with variable salinity
Science of the Total Environment, 2020 Vitenskapelig artikkel
Nordatlantiske fiskeoljer og betydning for utnyttelse av omega-3 fettsyrer
2020 Nofimas rapportserie
Situated food safety behavior
Appetite, 2020 Vitenskapelig artikkel
Salterstattere i røkt laks
Mechanical induced wounds in fish – a review on models and healing mechanisms
Reviews in Aquaculture, 2020 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Optimalisering av radiofrekvens (RF) – temperering og tining av hvitfisk. Faglig sluttrapport
Pilotskala raffinering av makrellolje fra restråstoff
Oksidasjonsstabilitet av raffinert makrellolje fra restråstoff
Foredling av råolje fra makrell restråstoff til høy-kvalitetsprodukt for humant konsum – Faglig sluttrapport
Smaksnøytrale protein fra makrell (SMELL). Delrapport for AP 1
Mikroalger i fôr, ny løsning for å redusere lusepåslag på laks – Faglig sluttrapport
Overexpression of T-bet, GATA-3 and TGF-ß induces IFN-γ, IL-4/13A, and IL-17A expression in Atlantic salmon
Biology (Basel), 2020 Vitenskapelig artikkel
Sammenslåing av fartøygruppene seitrål og torsketrål – et kunnskapsbidrag
Prebiotic effect of inulin-type fructans on faecal microbiota and short-chain fatty acids in type 2 diabetes: a randomised controlled trial
European Journal of Nutrition, 2020 Vitenskapelig artikkel
Bleking og vinterisering av råolje fra makrell restråstoff
2019 Nofimas rapportserie
Komponenter i råolje fra makrell restråstoff som bidrar til lukt og smak
2018 Nofimas rapportserie
Taking care of a highly valuable resource throughout the value chain - Lack of market orientation in red king crab export?
Marine Policy, 2020 Vitenskapelig artikkel
Selection for improved feed efficiency in Atlantic salmon
Morphomolecular alterations in the skin mucosa of Atlantic salmon (Salmo salar) after exposure to peracetic acid-based disinfectant
Aquaculture Reports, 2020 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6557 publikasjoner. Vise side 71 av 328: