Fant 57 publikasjoner.
What affects the level of local social acceptance of salmon farming in Norway?
Aquaculture, 2024 Vitenskapelig artikkel
Older adults' acceptability of and preferences for food-based protein fortification in the UK, France and Norway.
Appetite, 2024 Vitenskapelig artikkel
Emosjoner og sjømat – Hvilke emosjonelle reaksjoner har unge voksne til sjømat?
2024 Nofimas rapportserie
Survey data on public perceptions of salmon aquaculture industry in Norway, Tasmania, and Iceland
Data in Brief, 2024 Vitenskapelig artikkel
Environmental values and self-identity as a basis for identifying seaweed consumer segments in the UK
British Food Journal, 2023 Vitenskapelig artikkel
Bringing down barriers to children's healthy eating: A critical review of opportunities, within a complex food system
Nutrition research reviews, 2023 Vitenskapelig artikkel
Consumer’s perception and acceptance of lumpfish used in salmon cages
Aquaculture International, 2023 Vitenskapelig artikkel
Decision tree scoring system to guide selection for consumer preference in sweetpotato breeding trials
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2023 Vitenskapelig artikkel
Hand hygiene practices during meal preparation-a ranking among ten European countries
BMC Public Health, 2023 Vitenskapelig artikkel
Development of food literacy in children and adolescents: implications for the design of strategies to promote healthier and more sustainable diets
Nutrition reviews, 2023 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Factors Influencing Seaweed Consumption: The Role of Values, Self-Identity, Norms and Attitudes
2023 Doktorgradsavhandling
Children's reaction to sugar reduced dairy desserts in the context of the implementation of nutritional warning labels: An exploratory study
Food Research International, 2023 Vitenskapelig artikkel
Markedstest av oppdrettstorsk i England og Italia – Britiske og italienske kokkers oppfattelse av oppdrettstorsk fra Norge
2023 Nofimas rapportserie
Sustainability, perceived quality and country of origin of farmed salmon: Impact on consumer choices in the USA, France and Japan
Food Policy, 2023 Vitenskapelig artikkel
Food risk communication to consumers: The scare of antibiotic resistant bacteria in chicken
International Journal on Food System Dynamics, 2023 Vitenskapelig artikkel
Consumers’ values, attitudes and behaviours towards consuming seaweed food products: The effects of perceived naturalness, uniqueness, and behavioural control
Hva påvirker sjømatforbruket blant unge voksne i Norge – Betydningen av matlagingsferdigheter og kunnskap
How Families’ Use of Digital Technology Can Be a Tool for Reducing Loneliness and Improving Food Intake among Older Adults
Journal of Ageing and Longevity, 2023 Vitenskapelig artikkel
Cross-national comparison on the meaning of emoji to describe emotions elicited by foods in preadolescents
Food Quality and Preference, 2023 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 57 publikasjoner. Vise side 1 av 3: