Fant 51 publikasjoner.
Bringing down barriers to children's healthy eating: A critical review of opportunities, within a complex food system
Nutrition research reviews, 2023 Vitenskapelig artikkel
Consumer’s perception and acceptance of lumpfish used in salmon cages
Aquaculture International, 2023 Vitenskapelig artikkel
Decision tree scoring system to guide selection for consumer preference in sweetpotato breeding trials
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2023 Vitenskapelig artikkel
Hand hygiene practices during meal preparation-a ranking among ten European countries
BMC Public Health, 2023 Vitenskapelig artikkel
Development of food literacy in children and adolescents: implications for the design of strategies to promote healthier and more sustainable diets
Nutrition reviews, 2023 Vitenskapelig artikkel
Factors Influencing Seaweed Consumption: The Role of Values, Self-Identity, Norms and Attitudes
2023 Doktorgradsavhandling
Children's reaction to sugar reduced dairy desserts in the context of the implementation of nutritional warning labels: An exploratory study
Food Research International, 2023 Vitenskapelig artikkel
Markedstest av oppdrettstorsk i England og Italia – Britiske og italienske kokkers oppfattelse av oppdrettstorsk fra Norge
2023 Nofimas rapportserie
Sustainability, perceived quality and country of origin of farmed salmon: Impact on consumer choices in the USA, France and Japan
Food Policy, 2023 Vitenskapelig artikkel
Food risk communication to consumers: The scare of antibiotic resistant bacteria in chicken
International Journal on Food System Dynamics, 2023 Vitenskapelig artikkel
Consumers’ values, attitudes and behaviours towards consuming seaweed food products: The effects of perceived naturalness, uniqueness, and behavioural control
Hva påvirker sjømatforbruket blant unge voksne i Norge – Betydningen av matlagingsferdigheter og kunnskap
How Families’ Use of Digital Technology Can Be a Tool for Reducing Loneliness and Improving Food Intake among Older Adults
Journal of Ageing and Longevity, 2023 Vitenskapelig artikkel
Cross-national comparison on the meaning of emoji to describe emotions elicited by foods in preadolescents
Food Quality and Preference, 2023 Vitenskapelig artikkel
Valence, arousal and projective mapping of facial and non-facial emoji investigated using an incomplete block design approach
Identifying consumer openness to new ingredients: A conjoint study on consumer segments in the UK
Frontiers in Aquaculture, 2023 Vitenskapelig artikkel
Opportunities and barriers for food intake in older age – a Norwegian perspective
Food & Nutrition Research, 2022 Vitenskapelig artikkel
Forbrukeroppfatninger om fersk og tint laks
2022 Nofimas rapportserie
Meat consumption and consumer attitudes – A Norwegian perspective
Meat Science, 2022 Vitenskapelig artikkel
Norwegian Consumers’ Skepticism towards Smoke-Flavoring of Salmon—Is It for Real?
Foods, 2022 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 51 publikasjoner. Vise side 1 av 3: