Gå til hovedinnhold
Forskning
Tjenester
Resultater
Om oss
English
⬤
Smoltkonferansen blir webinar
⬤
Tre nye forskningsområder i senter for lukkede oppdrettsanlegg
⬤
Årsrapport fra senter for lukkede anlegg for 2019
⬤
Hva gjør smarttelefonen med barna dine?
⬤
Skal forske på etisk fiske
⬤
Fra lab- til industriskala
⬤
Norge er «storebror» i nord på lakseoppdrett; har vi noe å lære av de mindre og nye i næringen?
⬤
Solid hjørnesten i Rakkestad
⬤
Mer forskning i resirkuleringsanlegg
⬤
Ny sertifiseringsordning tar opp konkurransen med MSC
⬤
Hva slags kjøtt spiser vi i 2040?
⬤
Plantebasert – mat i tiden
⬤
Hederspris til Nofimas pølsemaker
⬤
– Verdens fremste på tverrfaglig krabbeforskning
⬤
Plantebasert og proteinrikt
⬤
Forsøkshall for fisk åpnet på Sunndalsøra
⬤
Anna Sonesson er ny forskningssjef
⬤
Advarer mot «gullrush» på havressurser
⬤
Trygg gjenbruk av mat
⬤
Revolusjonerende ny teknologi blir «hyllevare»
⬤
Mange vil ha plantebasert ferdigmat – men er den alltid sunn?
⬤
Prosessert mat – sunt og bærekraftig?
⬤
Digital utvikling «med lysets hastighet»
⬤
99 forskere samlet om forebyggende fiskehelse
Forrige
1
2
…
5
6
7
8
9
Neste
Secret Link