Gå til hovedinnhold
Forskning
Tjenester
Resultater
Om oss
English
⬤
Grønnsaker gjør lussekattene saftigere og sunnere
⬤
Sikker på at RAS-teknologien er framtiden for oppdrettsnæringen
⬤
En enda tydeligere smak av Hardanger
⬤
Styrker samarbeidet på hvitfisk og på emballasje
⬤
Vil revolusjonere kvalitetskontrollen av hvitfisk
⬤
I gang med neste generasjons matemballasje
⬤
Vil bruke styrken til stillehavslaksen for å nedkjempe lakselus
⬤
Økt forskningsinnsats på persontilpasset mat til eldre
⬤
Vil lage glutenfrie produkter av norske råvarer
⬤
Å være ung og hjemmefra under Covid-19-pandemien
⬤
Vil finne ut hvordan fôr, stress og laksefarge henger sammen
⬤
Kampen om arealene i Arktis
⬤
Mette – forsker med hjerte for parasitter
⬤
Hva og hvordan spiser eldre i 2030?
⬤
Ingen grunn til dårlig samvittighet for suppeposen
⬤
Stikkelsbær på hellig grunn
⬤
Nofima blant instituttene som lykkes best
⬤
Storsatsing på digitalisering i matproduksjon
⬤
Surøl med karakter av Telemarksfrukt
⬤
Last ned Fishwell-håndbøkene
⬤
Bakstelauget vil skape arbeidsplasser
⬤
Utvikler miljøvennlig kråkebolleoppdrett
⬤
Tare – viktig kilde til livsviktig jod
⬤
Nofima styrker satsingen på RAS-forskning
Forrige
1
2
…
4
5
6
7
8
9
Neste
Secret Link