Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemOm ossPressemeldinger

Pressemeldinger

Pressemeldinger fra Nofima

Les på engelsk

03. jun 2019

Nofima leder nytt stort EU-prosjekt

16. mai 2019

Grunnlag for et industrinettverk innen torskeoppdrett

02. mai 2019

Mindre plast i matemballasje

08. apr 2019

Årsrapport om forskning på lukkede anlegg

01. apr 2019

Produktutvikler bake-Norge

21. feb 2019

Sterk tro på oppdrettstorsken

14. feb 2019

Hva vil bli den neste store matinnovasjonen?

13. jan 2019

Helt sprø vinner av innovasjonspris

09. jan 2019

Side om side langs kysten

11. des 2018

– Lokalmat er den nye rocken

20. sep 2018

Livet som lokalmatgründer

07. mar 2018

Lokalmatens primus motor

08. feb 2018

Lansering av filmen «Best i test»

23. okt 2017

Telemarksklingen skal erobre Norge

11. jul 2017

Blant wienerbrød, brioche og scones

30. mai 2017

Lokalmatprodusenter vil lære om fermentering

16. sep 2016

Heder for unik smak

02. sep 2016

Lokale bærprodusenter får hjelp med foredling

15. jun 2016

Deler økologisk surdeigskunnskap

25. feb 2016

Må brenne for lokalmat

Forrige 1 … 5 6 7 8
HjemOm ossPressemeldinger

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie