107 ansatte
Forsker +47 77 62 91 09 oystein.hermansen@nofima.no
Forsker +47 77 62 91 31 egil.hogrenning@nofima.no
Prosessoperatør +47 77 62 91 42 aleksander.holmen@nofima.no
Forskningssjef +47 77 62 90 37 pirjo.honkanen@nofima.no
Forsker +47 77 62 90 56 anette.hustad@nofima.no
Kantinebetjent +47 95 27 21 18 teijo.idstrom@nofima.no
Forsker +47 77 62 90 47 audun.iversen@nofima.no
Forsker +47 77 62 91 40 marianne.iversen@nofima.no
Seniorforsker +47 77 62 91 27 philip.james@nofima.no
Seniorforsker +47 77 62 90 77 sjurdur.joensen@nofima.no
Prosjektcontroller +47 77 62 90 83 bente.johansen@nofima.no
Forsker +47 77 62 92 04 lill-heidi.johansen@nofima.no
Redaktør +47 77 62 90 44 anne-may.johansen@nofima.no
Forsker +47 77 62 90 09 Ove.Johansen@Nofima.no
Senioringeniør +47 77 62 90 34 gunhild.johansson@nofima.no
IT-konsulent +47 77 62 90 64 geir.jorgensen@nofima.no
Ingeniør +47 77 62 90 33 Amanda.Karlsen@Nofima.no
HR Rådgiver +47 77 62 90 17 merete.kaspersen@nofima.no
Her jobber over 400 engasjerte og dyktige medarbeidere som alle bidrar til fremragende forskning, utvikling og innovasjon for fremtidens mat.
Fant 107 ansatte. Viser side 3 av 6