8 Prosjekter funnet
RigorFrys
I dette prosjektet undersøker vi hvordan og i hvilket omfang rigor-energi påvirker råstoff som fryses.
Tidsrom
2023 - 2025
Finansiert av
FHF – Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfinansiering
TryggRakfisk
Hovedmålet med prosjektet er å oppnå en økning av mattryggheten for å unngå fremtidige utbrudd av sykdomsframkallende bakterier ved produksjon av rakfisk.
2021 - 2024
Norges forskningsråd (NFR)
SeaValue
I dette prosjektet undersøkte vi flere sider ved norsk tangproduksjon, fra høsting og sortering til konservering og produktutvikling.
2019 - 2022
Norges forskningsråd
Innotørk
Med bedre tørkemetoder og god kunnskapsformidling vil forskningen bidra til at flere nye og næringsrike tørkede matprodukter blir tilgjengelige for nordmenn.
2019 - 2023
InProVe
Prosjektet hadde som mål å redusere matsvinn, bedre utnyttelsen av råvarer og reståstoff fra potet- og grønnsaksproduksjon, og samtidig bidra til mer trygg, sunn og bekvemmelig mat ved å bruke innovative og energi-effektive prosesseringsteknikker.
2018 - 2021
EU - ERA-Net
Fresk
Med denne satsingen vil Nofima skaffe ny kunnskap om hvordan man bør fryse, lagre og tine fisk på en optimal måte.
2017 - 2020
Nofima
ProFekt
Hva skjer med porsjonspakkede fiskeprodukter når man fryser, tiner og varmer dem opp? Sjømat som er rask å tilberede er under lupa i dette forskningsprosjektet.
2013 - 2016
Hvor lenge er klippfisken holdbar når den lagres i kjølerom og ved høyere temperaturer?
2013 - 2015
FHF - Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfinansiering
Dette er et lite utvalg av de over 500 prosjektene Nofima til enhver tid er engasjert i.
Ta kontakt for samarbeid