Fant 6557 publikasjoner.
Markedssvikt i førstehåndsomsetningen i vinter- og vårtorskefisket i Nord-Norge*
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2019 Vitenskapelig artikkel
Early Developmental Stress Affects Subsequent Gene Expression Response to an Acute Stress in Atlantic Salmon: An Approach for Creating Robust Fish for Aquaculture?
G3: Genes, Genomes, Genetics, 2019 Vitenskapelig artikkel
Proactive avoidance behaviour and pace-of-life syndrome in Atlantic salmon
Royal Society Open Science, 2019 Vitenskapelig artikkel
The impact of extrusion parameters on physicochemical, nutritional and sensorial properties of expanded snacks from pea and oat fractions
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2019 Vitenskapelig artikkel
Auksjon eller kontrakt? Råfisklagets omsetning av fryst hvitfisk
2019 Nofimas rapportserie
Model for heat and mass transport during cooking of cod loin in a convection oven
Food Control, 2019 Vitenskapelig artikkel
Steking - prosessen som har gitt bakefaget sitt navn
Baker og Konditor, 2019 Fagartikkel
Peredikksyre som behandling av amøbegjellesykdom (AGD) i laks
Tidlig innfarging av regnbueørret – kvalitet på rogn og muskel
Nye omega-3-kilder i fôr til laks
Ernæringens betydning for skinn-, tarm-, og gjellehelse hos laks
A cross-cultural perspective on feeling good in the context of foods and beverages
Food Research International, 2019 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Preface
Methods in molecular biology, 2019 Leder
Use of reflex indicators for measuring vitality and mortality of the snow crab (Chionoecetes opilio) in captivity
Aquaculture Research, 2019 Vitenskapelig artikkel
Quality parameters of processed clusters of red king crab (Paralithodes camtschaticus) - Effects of live holding at 5 and 10°C up to 92 days without feeding
Effect of freezing-thawing on weight loss, melanosis, and microbial growth in mildly cooked snow crab (Chionoecetes opilio) clusters
Kongekrabbens vandring fra øst mot vest: hva kan vi lære av fangsthistorikk?
2019 Rapport
RENSVEL OWI FACT SHEET SERIES: An introduction to Operational and Laboratory-based Welfare Indicators for lumpfish (Cyclopterus lumpus L.)
RENSVEL OWI FACT SHEET SERIES: An introduction to Operational and Laboratory-based Welfare Indicators for ballan wrasse (Labrus bergylta)
A novel approach to determine optimal protein texturization conditions - A critical moisture level with increased effect of temperature on viscosity reduction in the rubbery state
Journal of Food Engineering, 2019 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6557 publikasjoner. Vise side 83 av 328: