Fant 6567 publikasjoner.
Bærekraftsertifisering og muligheter for norsk fiskerinæring
2014 Nofimas rapportserie
Teknologiutvikling for økt lønnsomhet i rekenæringen. Høytrykksprosessering som metode for tining og modning av fryste reker (AP4)
Synthetic brominated furanone F202 prevents biofilm formation by potentially human pathogenic Escherichia coli O103: H2 and Salmonella ser. Agona on abiotic surfaces
Journal of Applied Microbiology, 2014 Vitenskapelig artikkel
Tilbudskartlegging. Sjømatprodukter som kan fungere som suvenirer i norske reiselivsmarkeder
2013 Nofimas rapportserie
Short-term exposure to continuous light delays sexual maturation and increases growth of Atlantic cod in sea pens
Aquaculture Research, 2013 Vitenskapelig artikkel
Quantitative genetic variation of resistance against Piscirickettsia salmonis in Atlantic salmon (Salmo salar)
Aquaculture, 2013 Vitenskapelig artikkel
The development of a high density linkage map for black tiger shrimp (Penaeus monodon) based on cSNPs
PLOS ONE, 2014 Vitenskapelig artikkel
Cryopreservation of sperm in farmed blacklip abalone (Haliotis rubra Leach, 1814)
Aquaculture Research, 2015 Vitenskapelig artikkel
A low-marker density implementation of genomic selection in aquaculture using within-family genomic breeding values
Genetics Selection Evolution, 2013 Vitenskapelig artikkel
Knockdown of the germ cell factor Dead end induces multiple transcriptional changes in Atlantic cod (Gadus morhua) hatchlings
Animal Reproduction Science, 2014 Vitenskapelig artikkel
Genetic improvement of tilapias in China: Genetic parameters and selection responses in growth, survival and external color traits of red tilapia (Oreochromis spp.) after four generations of multi-trait selection
Emballering av fisk
Norsk Fiskeoppdrett, 2013 Fagartikkel
Rask høstvekst øker problemet med bløt filet og gaping
Slakting av laks - status og utfordringer
Høytrykksprosessering for økt kvalitet av sjømat?
Trygg sushi av laks
Feste av pinnebein i torsk og laks: Bindevevets rolle og prosesser involvert i nedbrytning av dette
Niche Firms and Partnerships in International Food Supply Chains
Journal of Food Products Marketing, 2014 Vitenskapelig artikkel
Overflatepasteurisering
Tørrfiskkvalitet. Tidlig eller sen åpning av nakken
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 222 av 329: