Dimitrios Tzimorotas PhD Overingeniør +47 476 44 553 +47 64 97 04 89 E-post Ås Trygg og holdbar mat Se publikasjoner i Cristin Epostadresser til ansatte følger malen fornavn.etternavn@nofima.no Mellomnavn kan skrives både med bindestrek og punktum. Kontakt sentralbord tel:+47 776 29000 eller post@nofima.no om du har spørsmål. Mine prosjekter GutFeedingNow Bærekraftige norske kilder til kostfiber og protein for en sunn tarmflora 2021 - 2025 BIOCOAT Bærekraftig biocoating av probiotisk ost med biodegraderbar emballasje 2021 - 2023 iNOBox Nettverktøy for nyskapende teknologier 2018 - 2022 VegMeatCRC Bearbeidet mat med norske råvarer for forebygging av tykktarmskreft 2018 - 2021 FoodMicro-Pack Trygg og holdbar mat, optimale emballeringsløsninger og redusert matsvinn 2017 - 2020 FeedMod Bedre metoder for forstå fiskens fordøyelse 2017 - 2019 Mine publikasjoner Dimitrios Tzimorotas har 6 publikasjoner ved Nofima: Expansion of bovine skeletal muscle stem cells from spinner flasks to benchtop stirred-tank bioreactors for up to 38 days Frontiers in Nutrition, 2023 Vitenskapelig artikkel Taste perception and oral microbiota: recent advances and future perspectives Current Opinion in Food Science, 2023 Vitenskapelig artikkel Feed microbiome: confounding factor affecting fish gut microbiome studies ISME Communications, 2022 Short communication Pretreatment of different food rest materials for bioconversion into fungal lipid-rich biomass Bioprocess and Biosystems Engineering, 2018 Vitenskapelig artikkel Chronic fast food intake promotes diet-induced obesity and cecal microbiota changes compared to a homemade healthy meal in C57BL/6J mice 2017 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel Microtiter plate cultivation of oleaginous fungi and monitoring of lipogenesis by high-throughput FTIR spectroscopy Microbial Cell Factories, 2017 Vitenskapelig artikkel