Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
Hjem Resultater Tema A-Å Holdbarhet

Tema: Holdbarhet

Resultater

03. mar 2025

Produksjon av trygg rakfisk: slik kan Listeria unngås

23. apr 2024

Restebruk kutter 40 prosent av husholdningers middagssvinn

28. apr 2023

Gratis idéer til nye produkter som holder folk friske

11. mar 2022

Døde bakterier i fisketarmen kan stamme fra fôret

13. des 2021

Ny og raskere sekvenseringsteknologi vil gi matindustrien store fordeler

Prosjekter

Miniatyrbilde for Orkestrering av matsystemmikrobiomer for å minimere matavfall

MICROORC

Orkestrering av matsystemmikrobiomer for å minimere matavfall

2023 - 2027

Miniatyrbilde for Forbrukere i et bærekraftig norsk matsystem

Sustainable Eaters

Forbrukere i et bærekraftig norsk matsystem

2021 - 2025

Miniatyrbilde for Nettverktøy for nyskapende teknologier

iNOBox

Nettverktøy for nyskapende teknologier

2018 - 2022

Miniatyrbilde for Trygg og holdbar mat, optimale emballeringsløsninger og redusert matsvinn

FoodMicro-Pack

Trygg og holdbar mat, optimale emballeringsløsninger og redusert matsvinn

2017 - 2020

Miniatyrbilde for Tryggere mat med høytrykk mot Listeria

SafeFood

Tryggere mat med høytrykk mot Listeria

2016 - 2019

Miniatyrbilde for Kontroll med sporedannende bakterier i mat med middels og lang holdbarhet

KonSpor

Kontroll med sporedannende bakterier i mat med middels og lang holdbarhet

2013 - 2016

Pressemeldinger

⬤

Beredskapslageret ditt mangler en viktig ingrediens (20. mar 2025)

⬤

Nofima-forskere kan nå lage spesialtilpasset emballasje (31. jan 2024)

⬤

Reduserer matsvinn med ny teknologi (09. jan 2024)

Tilknyttede forskningsområder

Emballasjeløsninger

Teknologier for matprosessering

Holdbarhet og mattrygghet

Konservering

Hjem Resultater Tema A-Å Holdbarhet

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie