Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
Hjem Resultater Tema A-Å Frysing og tining

Tema: Frysing og tining

Resultater fra forskning på frysing og tining

21. mar 2024

Kontroll på tid, temperatur og salt gir perfekt kokt torsk

01. des 2022

1,5 milliarder å spare på laksetransport

02. nov 2020

Fisk får bedre kvalitet med lavere frysetemperatur

11. jul 2019

Stillehavsøsters kan ha potensial for restaurantmarkedet

27. nov 2018

Innfrysing etter pakking er gunstig

20. jun 2017

Litt klokere på makrell

Prosjekter om frysing og tining

Miniatyrbilde for Økt utnyttelse av norske landbruksressurser

NorwegianFoods

Økt utnyttelse av norske landbruksressurser

2025 - 2028

Miniatyrbilde for Effekt av rigor-status før innfrysing for råstoff av torsk og hyse

RigorFrys

Effekt av rigor-status før innfrysing for råstoff av torsk og hyse

2023 - 2025

Miniatyrbilde for Industriproduksjon av ferske fiskeprodukter – innfrysing, lagring og tining

Fresk

Industriproduksjon av ferske fiskeprodukter – innfrysing, lagring og tining

2017 - 2020

Miniatyrbilde for Best mulig kvalitet på porsjonsfisk gjennom frysing, tining og varmebehandling

ProFekt

Best mulig kvalitet på porsjonsfisk gjennom frysing, tining og varmebehandling

2013 - 2016

Publikasjoner om frysing og tining

Effekt av rigor-status før innfrysing for råstoff av torsk og hyse

2025
Nofimas rapportserie

Vekttap på RSW-lagret hvitfisk under påfølgende islagring og transport

2024
Nofimas rapportserie

The quality of frozen–thawed Atlantic salmon (Salmo salar L.) fillets as affected by sub-chilling before freezing

Journal of the Science of Food and Agriculture, 2024
Vitenskapelig artikkel

The effects of freezing and thawing on Alaria esculenta

Journal of Applied Phycology, 2024
Vitenskapelig artikkel

Effects of capture-related stress and pre-freezing holding in refrigerated sea water (RSW) on the muscle quality and storage stability of Atlantic mackerel (Scomber scombrus) during subsequent frozen storage

Food Chemistry, 2023
Vitenskapelig artikkel

Industriell løsning for tining og nedkjøling av makrell til filetering

2022
Nofimas rapportserie
Hjem Resultater Tema A-Å Frysing og tining

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie