Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
Hjem Resultater Tema A-Å Enzymer

Tema: Enzymer

Resultater

29. apr 2025

Enzymer kan hente ut proteiner fra tang og tare

11. apr 2021

Stadig nærmere å fjerne smak fra fiskeavskjær

17. des 2018

Torskehoder og kyllingskrog får økt verdi

Prosjekter

Miniatyrbilde for Bedre utnyttelse av fisk som dør i oppdrett

Fish2Bio

Bedre utnyttelse av fisk som dør i oppdrett

2024 - 2026

Miniatyrbilde for Utvikling av nye produktmuligheter og fjerning av barrierer for kommersiell utnyttelse av restråstoff om bord på hvitfisktrålere

Whitefish

Utvikling av nye produktmuligheter og fjerning av barrierer for kommersiell utnyttelse av restråstoff om bord på hvitfisktrålere

2018 - 2023

Miniatyrbilde for Skreddersydde bioaktive peptider fra restråstoff

TailoTides

Skreddersydde bioaktive peptider fra restråstoff

2021 - 2024

Miniatyrbilde for Norske landbruksprodukter og ingredienser for en sunn og bærekraftig fremtid

SusHealth

Norske landbruksprodukter og ingredienser for en sunn og bærekraftig fremtid

2021 - 2024

Miniatyrbilde for Ny kaskadeteknologi for optimal utnyttelse av restråstoff

Notably

Ny kaskadeteknologi for optimal utnyttelse av restråstoff

2018 - 2022

Tilknyttede forskningsområder

Bioprosessering

Råvarekunnskap

Hjem Resultater Tema A-Å Enzymer

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie