Fant 6570 publikasjoner.
Helhetsvurdering for bruk av kaliumklorid som salterstatter i matvarer
2017 Rapport
Ny teknologi viser lovende resultater for listeriabekjempelse
Norsk Sjømat, 2019 Fagartikkel
VIS/NIR spectroscopy
2009 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Wound healing in post-smolt Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Scientific Reports, 2019 Vitenskapelig artikkel
Peptides from chicken processing by-product inhibit DPP-IV and promote cellular glucose uptake: potential ingredients for T2D management
Food & Function, 2019 Vitenskapelig artikkel
Factors that can contribute to spread of CWD – an update on the situation in Nordfjella, Norway. Opinion of the Panel on biological hazards of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
2018 Rapport
Differential response to air exposure in crowded and uncrowded Atlantic cod (Gadus morhua): Consequences for fillet quality.
Food Bioscience, 2019 Vitenskapelig artikkel
Factors influencing post-mortem quality, safety and storage stability of mackerel species: a review.
European Food Research and Technology, 2019 Vitenskapelig artikkel
At a high dose even partially degraded beta-glucan with decreased solubility significantly reduced the glycaemic response to bread
Pre-fermentation with lactic acid bacteria in sour beer production
Journal of the Institute of Brewing, 2019 Vitenskapelig artikkel
Combined magnetic ligand fishing and high-resolution inhibition profiling for identification of α-glucosidase inhibitory ligands: A new screening approach based on complimentary inhibition and affinity profiles
Talanta: The International Journal of Pure and Applied Analytical Chemistry, 2019 Vitenskapelig artikkel
Cleaner fish welfare
2018 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Validering av PCR-metode for påvisning av Salmonella og Listeria monocytogenes
2019 Nofimas rapportserie
Can information affect sensory perceptions? Evidence from a survey on Italian organic food consumers
AIMS Agriculture and Food, 2018 Vitenskapelig artikkel
Antiviral Responses and Biological Concequences of Piscine orthoreovirus Infection in Salmonid Erythrocytes
Frontiers in Immunology, 2019 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
INFOGEST static in vitro simulation of gastrointestinal food digestion
Nature Protocols, 2019 Vitenskapelig artikkel
Fremtidens konsumprodukter av norsk salt- og klippfisk. Storskala utvanningsforsøk med lombos og postas
Family differences on triploid induction, sexual maturation and its contribution to sea cage performance of Atlantic cod, Gadus morhua
Aquaculture, 2019 Vitenskapelig artikkel
Fremtidens konsumentprodukter av norsk salt- og klippfisk. Småskala utvanningsforsøk med biter av salt- og klippfisk.
Microwave-dried or air-dried? Consumers' stated preferences and attitudes for organic dried strawberries. A multi-country investigation in Europe
Food Research International, 2019 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6570 publikasjoner. Vise side 86 av 329: