Fant 6570 publikasjoner.
Peredikksyre som behandling av amøbegjellesykdom (AGD) i laks
2019 Nofimas rapportserie
Tidlig innfarging av regnbueørret – kvalitet på rogn og muskel
Nye omega-3-kilder i fôr til laks
Ernæringens betydning for skinn-, tarm-, og gjellehelse hos laks
A cross-cultural perspective on feeling good in the context of foods and beverages
Food Research International, 2019 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Preface
Methods in molecular biology, 2019 Leder
Use of reflex indicators for measuring vitality and mortality of the snow crab (Chionoecetes opilio) in captivity
Aquaculture Research, 2019 Vitenskapelig artikkel
Quality parameters of processed clusters of red king crab (Paralithodes camtschaticus) - Effects of live holding at 5 and 10°C up to 92 days without feeding
Food Control, 2019 Vitenskapelig artikkel
Effect of freezing-thawing on weight loss, melanosis, and microbial growth in mildly cooked snow crab (Chionoecetes opilio) clusters
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2019 Vitenskapelig artikkel
Kongekrabbens vandring fra øst mot vest: hva kan vi lære av fangsthistorikk?
2019 Rapport
RENSVEL OWI FACT SHEET SERIES: An introduction to Operational and Laboratory-based Welfare Indicators for lumpfish (Cyclopterus lumpus L.)
RENSVEL OWI FACT SHEET SERIES: An introduction to Operational and Laboratory-based Welfare Indicators for ballan wrasse (Labrus bergylta)
A novel approach to determine optimal protein texturization conditions - A critical moisture level with increased effect of temperature on viscosity reduction in the rubbery state
Journal of Food Engineering, 2019 Vitenskapelig artikkel
Impact of fish protein concentrate on apparent viscosity and physical properties of soy protein concentrate subjected to thermomechanical treatment
Hydrodynamics of Atlantic salmon culture tank: Effect of inlet nozzle angle on the velocity field
Computers and Electronics in Agriculture, 2019 Vitenskapelig artikkel
Immobilization of proteolytic enzymes on replica-molded thiol-ene micropillar reactors via thiol-gold interaction
Analytical and Bioanalytical Chemistry, 2019 Vitenskapelig artikkel
Sosial bærekraft i norske fiskerier – utvikling og bærekraft i flåte og industri
Dokumentasjon av sosial bærekraft i norsk fangstbasert fiskerinæring
Growth and nitrogen recovery efficiency of potato (Solanum tuberosum) fertilised with shrimp shell pellets
Acta Agriculturæ Scandinavica - Section B, Soil and Plant Science, 2019 Vitenskapelig artikkel
Factors affecting intake, metabolism and health benefits of phenolic acids: do we understand individual variability?
European Journal of Nutrition, 2019 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6570 publikasjoner. Vise side 84 av 329: