Fant 6570 publikasjoner.
In-line and non-destructive monitoring of core temperature in sausages during industrial heat treatment by NIR interaction spectroscopy
Journal of Food Engineering, 2020 Vitenskapelig artikkel
Situated Food Safety Risk and the Influence of Social Norms
Risk Analysis, 2020 Vitenskapelig artikkel
Nordic Centre of Excellence Network in Fishmeal and Fish oil
2019 Rapport
Hvordan øke salg av sjømat i Norge
Norsk Sjømat, 2019 Fagartikkel
Pilotprosjekt; Filét i Norge, en videreføring. Evaluering av en "state of the art" hvitfisk filetlinje
2018 Rapport
Towards the Next-Generation Disinfectant: Composition, Storability and Preservation Potential of Plasma Activated Water on Baby Spinach Leaves
Foods, 2019 Vitenskapelig artikkel
Kunnskapsstatus på salt til salt- og klippfiskproduksjon. Faglig sluttrapport
2019 Nofimas rapportserie
Policy mix for a transition to sustainability: Green buildings in Norway
Sustainability, 2020 Vitenskapelig artikkel
Better understanding of the relation of the dynamic sensory perception of solid and semi solid Foods With consumers' preferences of satiety
2019 Doktorgradsavhandling
Consumer associations about other buyers of suboptimal food – And what it means for food waste avoidance actions
Food Quality and Preference, 2019 Vitenskapelig artikkel
Individual differences in texture preferences among European children: Development and validation of the Child Food Texture Preference Questionnaire (CFTPQ)
Food Quality and Preference, 2020 Vitenskapelig artikkel
Organic Consumer Choices for Nutrient Labels on Dried Strawberries among Different Health Attitude Segments in Norway, Romania, and Turkey.
Nutrients, 2019 Vitenskapelig artikkel
The 1st international symposium on mucosal health in aquaculture – MHA2019
Tissue Barriers, 2020 Vitenskapelig artikkel
Consequences of Haemorrhagic Smolt Syndrome (HSS) for the Immune Status of Atlantic salmon (Salmo salar L.) (Case Study)
Biology (Basel), 2020 Vitenskapelig artikkel
Barents Sea Drill cuttings research initiative (BARCUT)-project - End report
Is visual motivation for cleaning surfaces in the kitchen consistent with a hygienically clean environment?
Food Control, 2020 Vitenskapelig artikkel
Shelf life of sweet cherries in different packages after 0 and 3 weeks of CA-storage
2019 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Evaluation of Ethiopian Barleys Genetic Variation for Agronomic and Nutritional Quality Traits in Northern Ethiopia
Journal of Drylands, 2018 Vitenskapelig artikkel
Structure‐activity relationship studies of shortened analogues of the antimicrobial peptide EeCentrocin 1 from the sea urchin Echinus esculentus
Journal of Peptide Science, 2019 Vitenskapelig artikkel
A Review of Factors Affecting Anthocyanin Bioavailability: Possible Implications for the Inter-Individual Variability
Foods, 2020 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6570 publikasjoner. Vise side 77 av 329: