Fant 6570 publikasjoner.
The growth and decline of fisheries communities: Explaining relative population growth at municipality level
Marine Policy, 2020 Vitenskapelig artikkel
Transcriptome profiling reveals exposure to predicted end-of-century ocean acidification as a stealth stressor for Atlantic cod larvae
Scientific Reports, 2019 Vitenskapelig artikkel
Does waste feed from salmon farming affect the quality of saithe (Pollachius virens L.) attracted to fish farms?
Aquaculture Research, 2020 Vitenskapelig artikkel
Physiochemical and Microbiological Quality of Lightly Processed Salmon (Salmo salar L.) Stored Under Modified Atmosphere
Journal of Food Science, 2019 Vitenskapelig artikkel
Innovative green technologies of intensification for valorization of seafood and their by-products
Marine Drugs, 2019 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Forebyggende ernæring mot lus på laks - forsøk og dokumentasjon på betydning av samvirkning mellom aktive tilsetninger og grunnfôr. Faglig delrapport
2019 Nofimas rapportserie
Sammenlikning av to modeller av kommersielle kongekrabbeteiner med tanke på fangsteffektivitet og seleksjon
Kostnadsutvikling og forståelse av drivkrefter i norsk lakseoppdrett. Faglig sluttrapport
The Impact of Residual O2, Temperature, and Light at Display on Sensory Attributes of Sliced, Packaged Salami
Journal of Food Quality, 2019 Vitenskapelig artikkel
Secretory proteins in the skin mucus of Nile tilapia (Oreochromis niloticus) are modulated temporally by photoperiod and bacterial endotoxin cues
Fishes, 2019 Vitenskapelig artikkel
Områdesamarbeid i norsk havbruk
Probing the interactions between hardness and sensory of pistachio nuts during storage using principal component analysis
Food Science & Nutrition, 2019 Vitenskapelig artikkel
Strong selection pressures maintain divergence on genomic islands in Atlantic cod (Gadus morhua L.) populations
Genetics Selection Evolution, 2019 Vitenskapelig artikkel
Veileder for trygg gjenbruk av mat i serveringsbransjen
2019 Rapport
Utilization of feed resources in the production of Atlantic salmon (Salmo salar) in Norway: An update for 2016
Aquaculture Reports, 2019 Vitenskapelig artikkel
Exploring the common and unique variability in TDS and TCATA data - A comparison using canonical correlation and orthogonalization
Food Quality and Preference, 2020 Vitenskapelig artikkel
Status, verdi og utfordringer for matproduksjon i Arktisk Norge – Rapport 2 "Arktis som en matproduserende region"
Characterisation of the molecular properties of scleroglucan as an alternative rigid rod molecule to xanthan gum for oropharyngeal dysphagia
Food Hydrocolloids, 2020 Vitenskapelig artikkel
Effekt av varmtvannsbehandling av kålrot for reduksjon av mørke snittflater
Effects of low doses of fish and milk proteins on glucose regulation and markers of insulin sensitivity in overweight adults: a randomised, double blind study
European Journal of Nutrition, 2019 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6570 publikasjoner. Vise side 78 av 329: