Fant 6570 publikasjoner.
Kunnskapsnotat om mattrygghet i primærproduksjonen
2019 Rapport
Isolating the effect of fat content on Listeria monocytogenes growth dynamics in fish-based emulsion and gelled emulsion systems
Food Control, 2020 Vitenskapelig artikkel
Advances in Freezing and Thawing
2019 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Impact assessement of management plans. Climefish deliverable 4.9
Optimizing Thermal Processing of Broccoli: Model Development, Numerical Simulation, Experimental Validation
International Journal of Food Engineering (IJFE), 2019 Vitenskapelig artikkel
Saltpartnerskapet 2015–2018 – Fremdrift og måloppnåelse
Report from the MR kick-off meeting
2018 Rapport
Kvalitetsoppfatning av saltfisk – Vurderer Norge og Spania kvalitet på saltfisk etter de samme kriterier?
2020 Nofimas rapportserie
Sosial bærekraft i kystkommunene
Norsk Fiskeoppdrett, 2019 Fagartikkel
Response of the Salmon Heart Transcriptome to Pancreas Disease: Differences Between High- and Low-Ranking Families for Resistance
Scientific Reports, 2020 Vitenskapelig artikkel
Effects of altered photoperiod regimes during winter on growth and gonadosomatic index in Arctic charr (Salvelinus alpinus) reared in freshwater
Aquaculture Research, 2019 Vitenskapelig artikkel
Røye i havbeite. Møkkelandsvassdraget og Finnmarksdelen
1995 Rapport
Holdbarhet på produkter av bløytet-, fryst- og tint tørrfisk. Faglig sluttrapport
2019 Nofimas rapportserie
Economic sustainability of quality-enhancing business models in the Norwegian cod industry
Marine Policy, 2020 Vitenskapelig artikkel
Growth Behavior of Listeria monocytogenes in a Traditional Norwegian Fermented Fish Product (Rakfisk), and Its Inhibition through Bacteriophage Addition
Foods, 2020 Vitenskapelig artikkel
Is dehulling of peas and faba beans necessary prior to dry fractionation for the production of protein- and starch-rich fractions? Impact on physical properties, chemical composition and techno-functional properties
Journal of Food Engineering, 2020 Vitenskapelig artikkel
Environmental factors associated with glutenin polymer assembly during grain maturation
Journal of Cereal Science, 2020 Vitenskapelig artikkel
Genetic variance for uniformity of body weight in lumpfish (Cyclopterus lumpus) used a double hierarchical generalized linear model
Aquaculture, 2020 Vitenskapelig artikkel
Cross-modal interactions as a strategy for sugar reduction in products targeted at children: Case study with vanilla milk desserts
Food Research International, 2020 Vitenskapelig artikkel
Secondary lactic acid bacteria fermentation with wood-derived xylooligosaccharides as a tool to expedite sour beer production
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2019 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6570 publikasjoner. Vise side 76 av 329: