Fant 6570 publikasjoner.
"Fisk og folk" Fiskeripolitikkens betydning for sysselsetting og bosetting i fiskeriavhengige samfunn i Norge, Island og Færøyene
2020 Nofimas rapportserie
Listeria monocytogenes biofilm removal using different commercial cleaning agents
Molecules, 2020 Vitenskapelig artikkel
Collision-free path finding for dynamic gaming and real time robot navigation
2019 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Application of Molecular Methods in Aquaculture and Fishery
Happy New Aquatic Food Product Technology Year!
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2020 Leder
Publish or Die
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2019 Leder
An increase in impact factor for Journal of Aquatic Food Product Technology!
Editor’s Column: The Hunt for Valuable Components and Proteins from Aquatic Food Products
Matlyst med unge entreprenører
Matindustrien, 2019 Fagartikkel
Decay of peracetic acid in seawater and implications for its chemotherapeutic potential in aquaculture
Aquaculture Environment Interactions, 2020 Vitenskapelig artikkel
Physiological and flesh quality consequences of pre-mortem crowding stress in Atlantic mackerel (Scomber scombrus)
PLOS ONE, 2020 Vitenskapelig artikkel
Effect of temperature on stability of anthocyanins, ascorbic acid and color in strawberry and raspberry jams
Food Chemistry, 2020 Vitenskapelig artikkel
Kjøling reduserer grønnfarging av potet
Matindustrien, 2020 Fagartikkel
Influence of dietary supplementation of probiotic pediococcus acidilactici MA18/5M during the transition from freshwater to seawater on intestinal health and microbiota of atlantic salmon (Salmo salar L.)
Frontiers in Microbiology, 2019 Vitenskapelig artikkel
Markedstilgang til det kinesiske markedet - En studie av muligheter og utfordringer for handel med Kina og inngang til kinesisk netthandel
Culture from a value systems perspective: A study of CATCH, an interdisciplinary research project in fisheries and aquaculture in Norway
2020 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Æres den som æres bør
Norsk fiskerinæring, 2020 Fagartikkel
The effects of a pilot-scale steam decontamination system on the hygiene and sensory quality of chicken carcasses
Food Control, 2020 Vitenskapelig artikkel
Test av verktøy for kontroll med Listeria i laks og lakseprodukter. Faglig sluttrapport
Kunnskapsnotat om mattrygghet i næringsmiddelindustrien
2019 Rapport
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6570 publikasjoner. Vise side 75 av 329: