Fant 6570 publikasjoner.
Biofilms remember: Osmotic stress priming as a microbial management strategy for improving salinity acclimation in nitrifying biofilms
Water Research, 2020 Vitenskapelig artikkel
Effect of antioxidants on the sensory quality and physicochemical stability of Atlantic mackerel (Scomber scombrus) fillets during frozen storage
Food Chemistry, 2020 Vitenskapelig artikkel
Alt på land
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2020 Vitenskapelig artikkel
CtrlAQUA - Annual Report 2019 - CtrlAqua - Centre for Closed-Containment Aquaculture
2020 Rapport
The ability of 10–11-year-old children to identify basic tastes and their liking towards unfamiliar foods
Food Quality and Preference, 2020 Vitenskapelig artikkel
Live holding of snow crab (Chionoecetes opilio) at 1 and 5 °C without feeding — Quality of processed clusters
Food Control, 2020 Vitenskapelig artikkel
Use of recycled materials as mid layer in three layered structures-new possibility in design for recycling
Journal of Cleaner Production, 2020 Vitenskapelig artikkel
Expanding the analytical toolbox for characterization of proteolytic reactions: Advances in FTIR spectroscopy and classical methods.
2019 Doktorgradsavhandling
Prototype produksjon og markedstesting av proteinpulver fra torsk (Go BIG)
2020 Nofimas rapportserie
Arealforvaltning av norsk havbruksnæring. Vurdering av scenarioer i «Havbruksforvaltning 2030»
Forbrukerreaksjoner rundt informasjon om ny teknologi innen matprosessering fra iNOBox
Bærekraftig kyst: utvikling av et Kystbarometer for Nord-Norge
Temperature fluctuations in processing and distribution: Effect on the shelf life of fresh cod fillets (Gadus morhua L.)
OPTIROT - Optimalisering av råvarer og teknikk for bedre kvalitet og redusert svinn under lagring av rotgrønnsaker.
Developing a decision support tool for heat process optimization of cod fillet. PhD thesis
Temporal control of responses to chemically induced oxidative stress in the gill mucosa of Atlantic salmon (Salmo salar)
Journal of Photochemistry and Photobiology. B: Biology, 2020 Vitenskapelig artikkel
Dimensional change and cook loss during heating of fish: Problem formulation and semi-empirical modeling approach
Journal of Food Engineering, 2020 Vitenskapelig artikkel
Lamb or hogget meat – A different sensory profile? Extending the fresh meat season in Norway
Small Ruminant Research, 2020 Vitenskapelig artikkel
Microalgal Schizochytrium limacinum Biomass Improves Growth and Filet Quality When Used Long-Term as a Replacement for Fish Oil, in Modern Salmon Diets
Frontiers in Marine Science, 2020 Vitenskapelig artikkel
Cross-national differences in child food neophobia: A comparison of five European countries
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6570 publikasjoner. Vise side 74 av 329: