Fant 6570 publikasjoner.
Fartøyenes fangst- og føringskapasitet og kvalitet på landet hvitfisk. Bedre kvaliteten på landinger av hvitfisk fra kystflåten
2020 Nofimas rapportserie
Catch me if you can: How to recapture lumpfish using light as an attractant
Aquacultural Engineering, 2020 Vitenskapelig artikkel
Hygiene i hvitfiskmottak.
Dagligvarehandelen, 2020 Fagartikkel
Matindustrien, 2020 Fagartikkel
A natural deep eutectic solvent (NADES) as potential excipient in collagen-based products
International Journal of Biological Macromolecules, 2020 Vitenskapelig artikkel
Use of spectroscopic techniques for a rapid and non-destructive monitoring of thermal treatments and storage time of sous-vide cooked cod fillets
Sensors, 2020 Vitenskapelig artikkel
Performance of Fluorescence and Diffuse Reflectance Hyperspectral Imaging for Characterization of Lutefisk: A Traditional Norwegian Fish Dish
Molecules, 2020 Vitenskapelig artikkel
Sensory Assessment of Fish and Chicken Protein Hydrolysates. Evaluation of NMR Metabolomics Profiling as a New Prediction Tool
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2020 Vitenskapelig artikkel
Fremtiden for bærekraftig og sunt plantebasert protein i Norge: En scenariotilnærming
Bioactive compounds and color of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) purees as affected by heat treatment and high-pressure homogenization
International journal of food properties, 2020 Vitenskapelig artikkel
Developing a chromatic value for determining melanosis of high pressure processed snow crab (Chionoecetes opilio) clusters by digital imaging
Food Control, 2020 Short communication
Effect of freezing methods, frozen storage time, and thawing methods on the quality of mildly cooked snow crab (Chionoecetes opilio) clusters
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2020 Vitenskapelig artikkel
Valgte norske tomater fremfor importerte
Gartneryrket, 2019 Fagartikkel
Effect of chilling technologies on water holding properties and other quality parameters throughout the whole value chain: From whole fish to cold-smoked fillets of Atlantic salmon (Salmo salar)
Aquaculture, 2020 Vitenskapelig artikkel
Ringvirkninger av norsk tørrfisk- og saltfisknæring - En analyse med data for 2018, Faglig sluttrapport
Average molecular weight, degree of hydrolysis and dry-film FTIR fingerprint of milk protein hydrolysates: Intercorrelation and application in process monitoring.
Food Chemistry, 2020 Vitenskapelig artikkel
Screening of by-products from the food industry as growth promoting agents in serum-free media for skeletal muscle cell culture.
Food & Function, 2020 Vitenskapelig artikkel
Økt konsum av sjømat i Norge. Muligheter og barrierer for norsk sjømatindustri
Effect of salt on CO2 solubility in salmon (Salmo salar L) stored in modified atmosphere
Journal of Food Engineering, 2020 Vitenskapelig artikkel
Assessment of Astaxanthin Accumulation in Hepatocytes of Atlantic Salmon Fed Different Diets Using NMR Spectroscopy
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6570 publikasjoner. Vise side 73 av 329: