Fant 6625 publikasjoner.
Carotenoid and lipid content in muscle of Atlantic salmon, Salmo salar, transferred to seawater as 0+ or 1+ smolts
Comparative Biochemistry and Physiology - Part B: Biochemistry & Molecular Biology, 2004 Vitenskapelig artikkel
Barriers to Practical Use of Academic Marketing Knowledge
Marketing Intelligence & Planning, 2004 Vitenskapelig artikkel
Autofluorescence quantifies collagen in sausage batters with a large variation in myoglobin content
Meat Science, 2005 Vitenskapelig artikkel
Gut evacuation rate in Atlantic salmon (Salmo salar) fed diets with different physical properties. A CREATE project
2014 Nofimas rapportserie
HerrZyme - Enzymkarakterisering og teknologiutvikling for kommersialisering av enzym fra restråstoff av sild
Atypical furunculosis in spotted wolffish (Anarhichas minor O.) juveniles: bath vaccination and challenge
Aquaculture, 2004 Vitenskapelig artikkel
Teknologiutvikling for økt lønnsomhet i rekenæringenFryselagring av reker (AP2)
Application of proteome analysis to seafood authentication
Proteomics, 2004 Vitenskapelig artikkel
Antioxidative properties of commercial fruit/berry preparations and stability of bilberry and black currant extracts in milk products
Journal of Food Science, 2004 Vitenskapelig artikkel
Analysis of HO-PCBs and PCP in blood plasma from individuals with high PCB exposure living on the Chukotka Peninsula in the Russian Arctic
Journal of Environmental Monitoring, 2004 Vitenskapelig artikkel
Activity and concentration of polyphenolic antioxidants in apple juice. 2. Effect of novel production methods
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2004 Vitenskapelig artikkel
A study on the mediating role of disgust with meat in the prediction of red meat consumption among young females
Journal of Consumer Behaviour, 2006 Vitenskapelig artikkel
A multistage testing strategy for detection of quantitative trait loci affecting disease resistance in Atlantic salmon
Genetics, 2004 Vitenskapelig artikkel
Økonomisk vekst gjennom innovasjon og nyskapning i Russland?
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2005 Vitenskapelig artikkel
Visualization of sensory profiling data for performance monitoring
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2007 Vitenskapelig artikkel
Using NIR spectroscopy for predicting previous process conditions. A case study from pulp production
Journal of Near Infrared Spectroscopy, 2005 Vitenskapelig artikkel
The quality of cold-smoked Atlantic salmon (Salmo salar) as affected by salting method, time and temperature
International Journal of Food Science & Technology, 2005 Vitenskapelig artikkel
The influence of export information use on export knowledge and performance: Some empirical evidence
Marketing Intelligence & Planning, 2005 Vitenskapelig artikkel
Technical note - Effects of seaming conditions on external and internal double-seam characteristics in round metal cans
Packaging technology & science, 2005 Vitenskapelig artikkel
Solubility and absorption rate of carbon dioxide into non-respiring foods. Part 3: Cooked meat products
Journal of Food Engineering, 2005 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6625 publikasjoner. Vise side 207 av 332: