Fant 6590 publikasjoner.
Conjugated linoleic acid in diets for juvenile Atlantic salmon (Salmo salar); effects on fish performance, proximate composition, fatty acid and mineral content
Aquaculture, 2004 Vitenskapelig artikkel
Comparison of color and thiobarbituric acid values of cooked hamburger patties after storage of fresh beef chubs in modified atmospheres
Journal of Food Science, 2004 Vitenskapelig artikkel
Color and thiobarbituric acid values of cooked top sirloin steaks packaged in modified atmospheres of 80 % oxygen or 0.4 % carbon monoxide or vacuum
Meat Science, 2005 Vitenskapelig artikkel
Characterization of a new bacteriocin operon in sakacin P-producing Lactobacillus sakei, showing strong translational coupling between the bacteriocin and immunity genes
Applied and Environmental Microbiology, 2005 Vitenskapelig artikkel
Characterisation of microorganisms isolated from dairy industry after cleaning and fogging disinfection with alkyl amine and peracetic acid
Journal of Applied Microbiology, 2004 Vitenskapelig artikkel
Changes in the carrot (Daucus carota L. cv. Nerac ) cell wall during storage
Food Research International, 2004 Vitenskapelig artikkel
Carotenoid and lipid content in muscle of Atlantic salmon, Salmo salar, transferred to seawater as 0+ or 1+ smolts
Comparative Biochemistry and Physiology - Part B: Biochemistry & Molecular Biology, 2004 Vitenskapelig artikkel
Barriers to Practical Use of Academic Marketing Knowledge
Marketing Intelligence & Planning, 2004 Vitenskapelig artikkel
Autofluorescence quantifies collagen in sausage batters with a large variation in myoglobin content
Gut evacuation rate in Atlantic salmon (Salmo salar) fed diets with different physical properties. A CREATE project
2014 Nofimas rapportserie
HerrZyme - Enzymkarakterisering og teknologiutvikling for kommersialisering av enzym fra restråstoff av sild
Atypical furunculosis in spotted wolffish (Anarhichas minor O.) juveniles: bath vaccination and challenge
Teknologiutvikling for økt lønnsomhet i rekenæringenFryselagring av reker (AP2)
Application of proteome analysis to seafood authentication
Proteomics, 2004 Vitenskapelig artikkel
Antioxidative properties of commercial fruit/berry preparations and stability of bilberry and black currant extracts in milk products
Analysis of HO-PCBs and PCP in blood plasma from individuals with high PCB exposure living on the Chukotka Peninsula in the Russian Arctic
Journal of Environmental Monitoring, 2004 Vitenskapelig artikkel
Activity and concentration of polyphenolic antioxidants in apple juice. 2. Effect of novel production methods
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2004 Vitenskapelig artikkel
A study on the mediating role of disgust with meat in the prediction of red meat consumption among young females
Journal of Consumer Behaviour, 2006 Vitenskapelig artikkel
A multistage testing strategy for detection of quantitative trait loci affecting disease resistance in Atlantic salmon
Genetics, 2004 Vitenskapelig artikkel
Økonomisk vekst gjennom innovasjon og nyskapning i Russland?
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2005 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6590 publikasjoner. Vise side 205 av 330: