Fant 6567 publikasjoner.
Pre-rigor filetering av oppdrettstorsk; Holdbarhet og kvalitet under kjølelagring
2009 Nofimas rapportserie
Torsk fra merd: Pre-rigor produksjon av loins med skinn
Effects of hygienic treatments during slaughtering on microbial dynamics and contamination of sheep meat
International journal of food microbiology, 2015 Vitenskapelig artikkel
Oppdrett av kråkeboller – veiledning for oppdretter
Mengde- og kvalitetsvurdering av kråkeboller (sjøpinnsvin) i kystnære områder i Sisimiut kommune på Grønland
Fiskeindustrien i Nord-Norge og Nord-Trøndelag -endringer i struktur, sysselsetting og produksjon
Refusjon av CO2- og grunnavgift i fiskeflåten.Hvor stor betydning har ordningen – og for hvem?
Hvor kommer maten fra?
Kveis i torsk under kjøling av usløyd fisk.Kan kjøling i is og sjøvann benyttes som metode for å fjerne kveis?
Linefiske: En sammenligning av Island og Norge
Låssetting av sommermakrell. Sluttrapport fra FHF prosjekt 900866
2014 Rapport
Låssetting av sommermakrell. Prosjektrapport fra FHF prosjekt 900866
Forbrukerpreferanser i endring? – Russland som marked
Fangstbasert akvakultur. Tilvenning (weaning) av villtorsk til tørrfôr
Hva er fersk fisk?En eksplorativ undersøkelse blant norske forbrukere
Proteintap fra torskemuskel under salteprosessen
Sporbarhet av villfanget fersk hvitfisk for innenlandsmarkedet i Norge
Linefisk fra kystflåten: Høyt etterspurt i markedet, men kan vi levere?
2010 Nofimas rapportserie
Sanitetsslakting på merdkanten
Fordøyelig protein i ulike proteinråvarer hos laks og mink
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 172 av 329: