Fant 6568 publikasjoner.
Validering av hurtigmetode for kvantifisering av gjær og mugg - Petrifilm Rapid Yeast and Mold (RYM) Count Plate
2017 Nofimas rapportserie
Training the salmon’s genes: influence of aerobic exercise, swimming performance and selection on gene expression in Atlantic salmon
BMC Genomics, 2017 Vitenskapelig artikkel
Dårlig fiskekvalitet er sløsing
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2017 Vitenskapelig artikkel
Genome-wide analysis of Atlantic salmon (Salmo salar) mucin genes and their role as biomarkers
PLOS ONE, 2017 Vitenskapelig artikkel
Consumer acceptance of minced meat patties from boars in four European countries
Meat Science, 2018 Vitenskapelig artikkel
Comments concerning Henna (Lawsonia inermis) for hair-dyeing. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
2005 Rapport
Risk assessment of diethyl phthalate (DEP) in cosmetics. Opinion on the panel on Food Additives, Flavourings, Procesing Aids, Materials in contact with Food and Cosmetics in the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
High lipid microalgae (Schizochytrium sp.) inclusion as a sustainable source of n-3 long-chain PUFA in fish feed — Effects on the extrusion process and physical pellet quality
Animal Feed Science and Technology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Risk assessment of health hazards from epoxidised soybean oil (ESBO) migrated from lids used on glass containers of baby Food. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Assessment of the risk from Salmonella occurring in feedingstuffs and the feed production process. Panel on Biological Hazards & Panel on Animal Health and Animal Welfare of the Norwegian Scientific Commmittee for Food Safety
2006 Rapport
Risk assessment of parabens in cosmetics. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
A qualitative assessment of the risks of transmission of microorganisms to humans resulting from the consumption of raw milk and raw cream in Norway. Panel for Biological Hazards, Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Risk assessment of health hazards from 4,4'-methylene dianiline (4,4'MDA) migrated from polyamide cooking utensils. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Kålrot – dyrking og kvalitet
2008 Faglig kapittel
Bygg
Store Norske Leksikon (Nettutgaven), 2012 Fagartikkel
Havre
Råstoffkvalitet på torsk fra kystfartøy. Evaluering av effekten av kvalitetstilsynet i regi av Norges Råfisklag
Dyrevelferdsmessig risikovurdering av produksjon av 0-årssmolt. Uttalelse fra Faggruppe for Dyrehelse og Dyrevelferd (Dyrevern) i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Kostnadsutvikling i lakseoppdrett – med fokus på fôr- og lusekostnader
Sopp kan ødelegge bakekvaliteten
Baker og Konditor, 2017 Fagartikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6568 publikasjoner. Vise side 105 av 329: