Fant 6568 publikasjoner.
Gulrot og kålrot med riktig kvalitet - et samarbeidsprosjekt for å styrke konkurranseevnen i norsk produksjon
2009 Faglig kapittel
Mould growth on the Norwegian semi-hard cheeses Norvegia and Jarlsberg
International journal of food microbiology, 2000 Vitenskapelig artikkel
Mould contaminants on Jarlsberg and Norvegia cheese-blocks from four factories
International journal of food microbiology, 2001 Vitenskapelig artikkel
Sluttrapport for prosjekt: Økt konkurransekraft for norske poteter (2013-2017). Internt dokument til referansegruppa
2017 Rapport
Transcriptome analysis of plasmid-induced genes sheds light on the role of type I IFN as adjuvant in DNA vaccine against infectious salmon anemia virus
PLOS ONE, 2017 Vitenskapelig artikkel
Ringvirkningsanalyse Troms - Fiskeri
2017 Nofimas rapportserie
Understanding the role of dynamic texture perception in consumers' expectations of satiety and satiation. A case study on barley bread
Food Quality and Preference, 2017 Vitenskapelig artikkel
Chicken fillets subjected to UV-C and pulsed UV light: Reduction of pathogenic and spoilage bacteria, and changes in sensory quality in sensory quality
Journal of food safety, 2017 Vitenskapelig artikkel
The Skin-Mucus Microbial Community of Farmed Atlantic Salmon (Salmo salar)
Frontiers in Microbiology, 2017 Vitenskapelig artikkel
Er genetisk motstandskraft mot AGD i ein badesmitte test eit godt mål på genetisk motstandskraft mot AGD i ein felt test?
Quaternary ammonium compounds in cosmetic products. Risk assessment of antimicrobial and antibiotic resistance development in microorganisms. Opinion of the Panel on Biological Hazards of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
2009 Rapport
FTIR spectroscopy as a unified method for simultaneous analysis of intra- and extracellular metabolites in high-throughput screening of microbial bioprocesses
Microbial Cell Factories, 2017 Vitenskapelig artikkel
Integrering av infrastruktur for kontinuerlig hydrolyse ved Biotep - Sluttrapport
Validation of projective mapping as potential sensory screening tool for application by the honeybush herbal tea industry
Food Research International, 2017 Vitenskapelig artikkel
Projective mapping based on choice or preference: An affective approach to projective mapping
Miljørisikovurdering av genmodifisert mais MON 88017 Monsanto Company (EFSA/GMO/CZ/2008/54). 1. innspillsrunde. Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
2010 Rapport
Helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert mais GA21 Syngenta Seeds S.A.S. (EFSA/GMO/UK/2008/60. Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Miljørisikovurdering genmodifisert mais MON 89034 x NK603 fra Monsanto Company (EFSA/GMO/NL/2009/72). Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Helserisikovurdering av PT73 (TM) bakteriebiomasse (EFSA/GMO/FR/2008/59) fra Ajinomoto Eurolysine 1. innspillsrunde. Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer og Faggruppe for fôr til terrestriske og akvatiske dyr Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Helserisikovurdering av PL73 (LM) bakteriebiomasse (EFSA/GMO/FR/2008/61) fra Ajinomoto Eurolysine 1. innspillsrunde. Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer og Faggruppe for fôr til terrestriske og akvatiske dyr Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6568 publikasjoner. Vise side 107 av 329: