Fant 6568 publikasjoner.
Journalføring og digitale løsninger i klippfisknæringen – en kartlegging av funksjonalitet – Faglig sluttrapport
2017 Nofimas rapportserie
Effects of soil type and fertilization on yield, chemical parameters, sensory quality and consumer preference of swede (Brassica napus L. ssp. rapifera)
European Journal of Horticultural Science, 2017 Vitenskapelig artikkel
Pakking av spekepølse – korleis ta vare på farge og smak?
nofima.no, 2017 Fagartikkel
Az Ovoshine project (Original: Salmonella on eggs and the Ovoshine project)
Baromfiágazat, 2016 Fagartikkel
Norwegian capture-based aquaculture of cod
2017 Faglig kapittel
Comparison of UV-C and pulsed UV light treatments for reduction of salmonella, listeria monocytogenes, and enterohemorrhagic Escherichia coli on eggs
Journal of Food Protection, 2018 Vitenskapelig artikkel
Modeling-assisted minimal heat processing of Atlantic cod (Gadus morhua)
Journal of food process engineering, 2017 Vitenskapelig artikkel
Risk assessment on the use of triclosan in cosmetics. Prepared by the Scientific Committee in cooperation with the Panel on Biological Hazards and the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in contact with Food and Cosmetics
2005 Rapport
Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety. Adopted 2 May 2007. Risk assessment of health hazards from nickel, cobalt, zinc, iron, copper and manganese migrated from ceramic articles
2007 Rapport
Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden og Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk. 22.5.2007. Vurdering av helserisiko ved konsum av grillet mat
Opinion of the Scientific Panel on Animal Feed of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety. Adopted 5th of September 2007. Risk assessment of the use of XyRex® formulations on fish used for production of fish meal to fish and animal feed. Effects on animal health, human health and the environment
Vurdering av smitterisiko ved fôring av oppdrettsfisk med ubehandlet villfanget fisk. Uttalelse fra Faggruppe for dyrehelse og dyrevelferd (dyrevern) i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Vurdering av GellyFeed metoden som hygienisering ved bruk av akvakulturdyr i fôr til akvakulturdyr. Uttalelse fra Faggruppe for fôr til terrestriske og akvatiske dyr i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
2008 Rapport
Assessment of glucosamine and chondroitin in feed. Opinion of the Panel on Animal Feed of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Resolving the complexity of vitellogenins and their receptors in the tetraploid Atlantic salmon (Salmo salar): Ancient origin of the phosvitin-less VtgC in chondrichthyean fishes
Molecular Reproduction and Development, 2017 Vitenskapelig artikkel
Survival of Five Strains of Shiga Toxigenic Escherichia coli in a Sausage Fermentation Model and Subsequent Sensitivity to Stress from Gastric Acid and Intestinal Fluid
International Journal of Microbiology, 2017 Vitenskapelig artikkel
Markedsmessige muligheter og barrierer for norsk stillehavsøsters
The link between antimicrobial resistance and the content of potentially toxic metals in soil and fertilising Products. Opinion of the Panel on Biological Hazards of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
2017 Rapport
Comparative Analysis of Two Bioplasticizers Used to Modulate the Properties of PLA Biocomposites
Materiale plastice, 2017 Vitenskapelig artikkel
Hygienic standards and practices in Norwegian salmon processing plants
Journal of Hygienic Engineering and Design, 2017 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6568 publikasjoner. Vise side 104 av 329: