Fant 6559 publikasjoner.
Increased dietary protein-to-lipid ratio improves survival during naturally occurring pancreas disease in Atlantic salmon, Salmo salar L.
Journal of Fish Diseases, 2018 Vitenskapelig artikkel
Welfare Indicators for farmed Atlantic salmon: Tools for assessing fish welfare
2018 Rapport
Genetics of resistance to photobacteriosis in gilthead sea bream (Sparus aurata) using 2b-RAD sequencing
BMC Genetics, 2018 Vitenskapelig artikkel
Spis kjøtt som inneholder mye vitamin K2 og bli sterk
Kjøttbransjen, 2018 Fagartikkel
Automatisk kvantifisering av spalting i fiskefileter ved bruk av 3D-avbildning – innledende tester og resultater for hysefileter - Sluttrapport
2018 Nofimas rapportserie
Effects of high environmental CO2 levels on Atlantic salmon post-smolts
2018 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
The effect of carbon dioxide on fish growth performance in recirculating aquaculture systems
Performance of methods that separate common and distinct variation in multiple data blocks
Journal of Chemometrics, 2019 Vitenskapelig artikkel
High fish density delays wound healing in Atlantic salmon (Salmo salar)
Scientific Reports, 2018 Vitenskapelig artikkel
Vaksine mot lakselus – laboratorietest
Kartlegging av teknologi til raffinering av makrellolje
Comparing a standardized to a product-specific emoji list for evaluating food products by children
Food Quality and Preference, 2019 Vitenskapelig artikkel
Barn & Smak - En guide i barns smaksopplevelser og kosthold
2017 Nofimas rapportserie
Cod Residual Protein Prevented Blood Pressure Increase in Zucker fa/fa Rats, Possibly by Inhibiting Activities of Angiotensin-Converting Enzyme and Renin
Nutrients, 2018 Vitenskapelig artikkel
Reduction and inhibition of Listeria monocytogenes in cold-smoked salmon by Verdad N6, a buffered vinegar fermentate, and UV-C treatments
International journal of food microbiology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Theoretical Basis and Application for Measuring Pork Loin Drip Loss Using Microwave Spectroscopy
Sensors, 2016 Vitenskapelig artikkel
Bedøvelse og bløgging av fisk om bord i fartøy – Faglig sluttrapport
Food packaging design – for reduced food waste and sustainable development
Salmon fillet intake led to higher serum triacylglycerol in obese zucker Fa/Fa rats but not in normolipidemic Long-Evans rats
Farmed fish as a functional food: Perception of fish fortification and the influence of origin – Insights from Portugal
Aquaculture, 2019 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6559 publikasjoner. Vise side 91 av 328: