Fant 6583 publikasjoner.
Development and testing of a combined species SNP array for the European seabass (Dicentrarchus labrax) and gilthead seabream (Sparus aurata)
Genomics, 2021 Vitenskapelig artikkel
Fish Sidestream-Derived Protein Hydrolysates Suppress DSS-Induced Colitis by Modulating Intestinal Inflammation in Mice
Marine Drugs, 2021 Vitenskapelig artikkel
Ett land, ti systemer! Konsesjonssystemene i norsk lakseoppdrett 1970-2021
Norsk fiskerinæring, 2021 Fagartikkel
Genetisk variasjon og genetiske markører for motstandskraft mot Gyrodactylus salaris hos laks i infiserte vassdrag
2021 Nofimas rapportserie
NOFSal-MP10: A single hypervariable STR 12-plex for accurate verification of triploidy in Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Aquaculture, 2021 Vitenskapelig artikkel
Optimalisering av fett og fettsyrer i fôr til atlantisk laks for bedre helse og velferd gjennom ulike livsfaser og utfordrende miljøbetingelser
Striped catfish (Pangasianodon hypophthalmus) use air-breathing and aquatic surface respiration when exposed to severe aquatic hypercarbia
Journal of Experimental Zoology – A (JEZ-A), 2021 Vitenskapelig artikkel
Sugar reduction in products targeted at children: Why are we not there yet?
Journal of sensory studies, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Seeding as a start-up strategy for improving the acclimation of freshwater nitrifying bioreactors to salinity stress
Biodegradable Active Packaging as an Alternative to Conventional Packaging: A Case Study with Chicken Fillets
Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel
A de novo Full-Length mRNA Transcriptome Generated From Hybrid-Corrected PacBio Long-Reads Improves the Transcript Annotation and Identifies Thousands of Novel Splice Variants in Atlantic Salmon
Frontiers in Genetics, 2021 Vitenskapelig artikkel
Metoder for måling av oksygen- og vanndampgjennomgang
Packnews, 2021 Fagartikkel
Requirement for omega-3 long-chain polyunsaturated fatty acids by Atlantic salmon is relative to the dietary lipid level
Salmonella in eggs: From shopping to consumption—A review providing an evidence-based analysis of risk factors
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2021 Vitenskapelig artikkel
Sensory and Chemical Properties of Protein Hydrolysates Based on Mackerel (Scomber scombrus) and Salmon (Salmo salar) Side Stream Materials
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2021 Vitenskapelig artikkel
High-Pressure Processing for the Production of Added-Value Claw Meat from Edible Crab (Cancer pagurus)
Smaksnøytrale protein fra makrell (SMELL). Delrapport for AP2, AP3 og AP4
Økonomiske og miljømessige konsekvenser av reguleringer og institusjonelle rammer – Faglig sluttrapport
Technical feed quality influences health, digestion patterns, body mineralization and bone development in farming of the stomachless cleaner fish ballan wrasse (Labrus bergylta)
Animal Feed Science and Technology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Improved estimation of in vitro protein digestibility of different foods using size exclusion chromatography
Food Chemistry, 2021 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6583 publikasjoner. Vise side 56 av 330: