Fant 6556 publikasjoner.
Kartlegging av landingsmønster for torsk, sei og hyse 2017−2019
2021 Nofimas rapportserie
Rest Plant Materials with Natural Antioxidants Increase the Oxidative Stability of Omega-3-Rich Norwegian Cold Pressed Camelina sativa Oil
ASC Food & Science Technology, 2021 Vitenskapelig artikkel
European Database of Carotenoid Levels in Foods. Factors Affecting Carotenoid Content
Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel
Potential use of naturally colored antioxidants in the food industry—A study of consumers' perception and acceptance
Journal of sensory studies, 2021 Vitenskapelig artikkel
Moving Consumers along the Innovation Adoption Curve: A New Approach to Accelerate the Shift toward a More Sustainable Diet
Sustainability, 2021 Vitenskapelig artikkel
Data sharing in PredRet for accurate prediction of retention time: Application to plant food bioactive compounds
Food Chemistry, 2021 Vitenskapelig artikkel
Commercially available kelp and seaweed products – valuable iodine source or risk of excess intake?
Food & Nutrition Research, 2021 Vitenskapelig artikkel
Intake of Fibre-Associated Foods and Texture Preferences in Relation to Weight Status Among 9–12 Years Old Children in 6 European Countries
Frontiers in Nutrition, 2021 Vitenskapelig artikkel
The temporality of eating behavior as a discriminant tool to characterize consumers: Temporal Dominance of Behavior applied to bread consumption during a restaurant meal in France
Food Quality and Preference, 2021 Vitenskapelig artikkel
Deposition and metabolism of dietary n-3 very-long-chain PUFA in different organs of rat, mouse and Atlantic salmon
British Journal of Nutrition, 2021 Vitenskapelig artikkel
Smitte mellom oppdrettsfisk og villfisk-hva vet vi?
2011 Nofimas rapportserie
Klemskader kan øke forekomsten av mørke flekker i laksefilet
Norsk Fiskeoppdrett, 2021 Fagartikkel
Utvikling av standarisert velferdsovervåking for laks i matfiskanlegg
CtrlAQUA - Annual Report 2020 - CtrlAqua - Centre for Closed-Containment Aquaculture
2021 Rapport
Optimization of instrument design for in-line monitoring of dry matter content in single potatoes by NIR interaction spectroscopy
Emerging Management Concepts in an Era of Global Transitions: Co-Management of Natural Resources and the Swedish Management Style
2021 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Kelp farming: a great opportunity for northern Norway and the world
The Fish Site thefishsite.com, 2020 Fagartikkel
How AI is helping to solve key fish health issues
The Fish Site thefishsite.com, 2021 Fagartikkel
Ensuring the right light for RAS production
Adaptation to climate change: lessons from Norwegian salmon aquaculture
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 56 av 328: