Fant 6567 publikasjoner.
Influence of temperature and plant density on sensory quality and volatile terpenoids of carrot (Daucus carota L.) root
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2002 Vitenskapelig artikkel
Impact of Starch Properties on Hearth Bread Characteristics. II. Purified A- and B-granule Fractions
Journal of Cereal Science, 2003 Vitenskapelig artikkel
Impact of starch properties on hearth bread characteristics. I. starch in wheat flour
Improving the tenderness of hot boned beef muscles - Restriction methods of rigor mortis contraction can reduce the effects of cold shortening
Fleischwirtschaft international, 2002 Vitenskapelig artikkel
HPLC preparation of fish waste hydrolysate fractions. Effect on guinea pig ileum and ace activity
Preparative Biochemistry & Biotechnology, 2002 Vitenskapelig artikkel
Heat transfer in vacuum packed mussels (Mytilus edulis) during thermal processing
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2002 Vitenskapelig artikkel
Evaluation of wild cod versus wild caught, farmed raised cod from Norway by Dutch consumers
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2002 Vitenskapelig artikkel
Growth and survival of six stocks of rohu (Labeo rohita, Hamilton) in mono and polyculture production systems
Aquaculture, 2002 Vitenskapelig artikkel
Growth and survival in two complete diallele crosses with five stocks of Rohu carp (Labeo rohita)
Feed intake of Atlantic salmon parr Salmo salar L. in relation to temperature and feed composition
Aquaculture Research, 2002 Vitenskapelig artikkel
Doktorgrad på NMBU om kvaliteten på jordbær og bringebær
Norsk frukt og bær, 2014 Fagartikkel
Effects of NaCl substitution on the sensory properties of sausages: Temporal aspects
Meat Science, 2014 Vitenskapelig artikkel
Effect of poly I:C on the expression of Mx proteins and resistance against infection by infectious salmon anaemia virus in Atlantic salmon
Fish and Shellfish Immunology, 2002 Vitenskapelig artikkel
Development of Intrinsic Fluorescent Multispectral Imagery Specific for Fat, Connective Tissue, and Myofibers in Meat
Journal of Food Science, 2003 Vitenskapelig artikkel
Development and application of new nucleic acid-based technologies for microbial community analyses in foods
International journal of food microbiology, 2002 Vitenskapelig artikkel
Designing aquaculture mass selection programs to avoid high inbreeding rates
Klippfisk av sei til Brasil
FiskeribladetFiskaren, 2014 Fagartikkel
Derived demand and relationships between prices at different levels in the value chain: A note
Journal of Agricultural Economics (JAE), 2002 Vitenskapelig artikkel
Consumer perceptions of pork in Denmark, Norway and Sweden
Food Quality and Preference, 2002 Vitenskapelig artikkel
Consumer discrimination of rancidity in pork loin chops and pork sausages
Journal of Food Science, 2002 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 195 av 329: