Relatert innhold

  • CV
  • Publikasjoner

Biografi Stine Alm Hersleth

Jeg jobber som seniorrådgiver innen fagområdet forbrukerdrevet innovasjon og er en del av Innovasjonsgruppen i Nofima på Ås. Jeg har bred erfaring i prosjektledelse fra forskningsprosjekter, store og små industrirettede prosjekter, kurs, fagdager og nettverk. Jeg er leder for Kompetansenettverk Lokalmat i Region Øst – et tiltak finansiert av Landbruks- og Matdepartementet (LMD) sin satsing på lokalmat og tilleggsnæring i landbruket.Utdanning: Jeg er utdannet næringsmiddelkandidat ved Universitetet for Miljø- og Biovitenskap på Ås (1996). Jeg har senere tatt ulike kurs innen kjøtteknologi, produktutvikling, innovasjonsprosesser og innovasjonsledelse. Sertifisert Idèastronaut, 2005 og fullført Excecutive Master of Management program i Nyskaping og kommersialisering, BI (2015). Min yrkeserfaring har jeg fra produktutvikling i A/S Freia (1996-1997) og prosessutvikling i Stabburet AS (1997-2000).

Stine Alm Hersleth har 12 publikasjoner ved Nofima:

Matlyst med unge entreprenører

Hægermark, Wenche Aale; Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm

2019

Matlyst med unge entreprenører

Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm

2019

How good are ideas identified by an automatic idea detection system?

Christensen, Kasper Knoblauch; Scholderer, Joachim; Hersleth, Stine Alm; Næs, Tormod; Kvaal, Knut; Mollestad, Torulf; Veflen, Nina; Risvik, Einar

2018

Telemarkskling vil erobre Norge

Hersleth, Stine Alm; Løvaas, André

2017

Blant wienerbrød, brioche og scones

Hægermark, Wenche Aale; Løvaas, André; Hersleth, Stine Alm

2017

Fra innsikt til effekt

Christensen, Kasper; Gonera, Antje; Grimsby, Gard Sveinung; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Hersleth, Stine Alm; Risvik, Einar; Ueland, Øydis

2016

Hjelper lokale bærprodusenter

Hersleth, Stine Alm; Skuland, Aase Vorre; Martinsen, Berit Karoline

2016

Produktutviklingskurs hos Nofima, Baker og Konditor

Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, André; Hersleth, Stine Alm; Gonera, Antje

2016